Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    možeš uzet kod njih samo adsl uslugu posebno a t-comu plačat preplatu za telefon,ali razmisli imaju stvarno povoljnu cijenu,ja sad za koji dan prekidam preplatu na maxadsl i na obični telefon i uzimam sve kod optime i to budemo sve koštalo 2 kn,i još mi je reko frajer da dobijem njihov najnoviji modem jer su od t-coma stari i ništa nevaljaju,cijena ti je ovakva,osnovan preplata za telefon+adsl preplata+flat= 150kn + koliko normalno potrošiš za pozive

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia 6120 classic
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    možeš uzet kod njih samo adsl uslugu posebno a t-comu plačat preplatu za telefon,ali razmisli imaju stvarno povoljnu cijenu,ja sad za koji dan prekidam preplatu na maxadsl i na obični telefon i uzimam sve kod optime i to budemo sve koštalo 2 kn,i još mi je reko frajer da dobijem njihov najnoviji modem jer su od t-coma stari i ništa nevaljaju,cijena ti je ovakva,osnovan preplata za telefon+adsl preplata+flat= 150kn + koliko normalno potrošiš za pozive
    koja je brzina adsl-a u toj cijeni?

aha evo sad sam pročito 1Mbit... to je ova ponuda jel tak? http://www.optima.hr/optidsl.aspx

znači ako uzmem to, plaćam samo 150kn i kaj potrošim za pozive, nemoram niš plaćat t-comu? to mi se isplati... kod metroneta imam za 200kn sve isto samo kaj je brzina duplo brža, al tak mi svejedno za brzinu...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marke Pregledaj post
    koja je brzina adsl-a u toj cijeni?

aha evo sad sam pročito 1Mbit... to je ova ponuda jel tak? http://www.optima.hr/optidsl.aspx

znači ako uzmem to, plaćam samo 150kn i kaj potrošim za pozive, nemoram niš plaćat t-comu? to mi se isplati... kod metroneta imam za 200kn sve isto samo kaj je brzina duplo brža, al tak mi svejedno za brzinu...

sve što si naveo je točno,znači za 150kn dobiš 1mbit,nemaš više ništa kod t-coma,preplate i interenet sve skupa 150kn + normalno koliko si razgovarao na telefon (znači recimo 50kn-jer ako si njihov preplatnik,dobiješ besplatno 100minuta i nakon toga ti je još 100minuta 0.015 lipa(za ovo nisam siguran ali oko 0,013) znači sve ukupno te bi svaki mjesec izašo 200kn sa svime,a 2mbit te izađe s istop opcijom 180kn (preplata na telefon,preplata na adsl,flat rate)

Zatvorena tema

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Korisni linkovi za Siemense
    By Sljaka in forum Siemens - Ostalo
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 16-12-2007, 15:21
  3. Lista SAR zračenja mobilnih aparata
    By Inovator in forum Općenito