= Citat = Izvorno postao marke Pregledaj post
ovako, imam adsl već oko 2 godine i počelo me jebat da me svaki dan po jedno 10 puta uredno izbaci s neta i onda moram čekat par minuta da se opet spoji... zvao sam ih i vele da mi je vjerojatno otišo modem (onaj najstariji bijeli Siemens) i da mi je najbolje kupit novi... e sad, gledam na njihovim stranicama i svaki modem košta 488kn što mi je puno... dali znate neki jeftiniji modem možda ili dali mi se možda više isplati prebacit na nekog drugog providera a da se recimo na nekoj akciji dobije modem za 1kn (uz naravno ugovor na godinu ili dvije), jer nisam pratio u zadnje vrijeme ove nove providere koji su došli... trenutno preko t-coma imam brzinu 1Mbit/s i paket od 5GB za 138kn mjesečno...
hvala unaprijed
e imam i ja isti takav modem, isto stalno izbacuje i tu nema pomoci, trebas uzeti neki noviji modem, ako mislis preko t-coma uzimat mozes dobiti sam w-lan na ugovor i to na 2god, tak je meni bilo sto nisam htio prihvatit, zicne modeme na ugovor ne daju postojecim korisnicima ne znam iz kojeg razloga, bolje se prebaci na metronet koji je puno povoljniji od t-coma, ali prvo provjeri da li su ti dostupni