pa da se ja uključim,ovako za komisiju imaju pravo,ali nečeš puno dobiti (tj. postotak invaliditeta) ako ti nisu oštečeni donji ekstremi,ovako tvoja doktorica te bi trebala uputiti na komisiju (barem mi je tako reko stari jer je on 90%invalid),reko mi je da otiđeš u tvrtkovu i tamo ti je komisija.Što se tiče ministarstva to ti nije istina,ministarstvo nema veze sa tim jer ti netražiš invalidsu mirovinu (kad dobiš papir o stupnju invalidnosti onda ideš u ministarstvo),znači doktorica ti je glavna za sve (ona opče prakse),ona te jedina može poslat na tu komisiju da se ustvrdi invalidnost,no pošto nisi rekla o kojoj se ozljedi radi od rođenja nemogu ti ništa konkretno reč,problem nastaje upravo što svi invalidi nastaju (znam da je bezobrazno što kažem) poslije položenog vozačkog ispita (u prosjeku 5-30 godina nakon (odnosi se na prometne nesreče) ili prije u slučaju nezgode),pa im ostane vozačka na stalno jer su to večinom vozačke po starom zakonu,e sad po mom mišljenu što nisam siguran nebudeš mogla preč niti lječnički od autoškole ako je nešto ozljeđeno (noge,ruke,glava) a na komisji nebudeš pobrala ništa postotka jer samo donji ekstremi po novom zakonu nose najviše posototak invalidnosti.Jer se invalidnost priznaje (što se tiče invaliske mirovine)samo onima preko 90% ali napominjem invalidske mirovine za drugo neznam

Bookmarks