neznam što si do sada pušio al dat ću ti svoje mišljenje i dojmove.
philip moris - bijeli je preslab, nema okusa, čisto ženska pljuga, plavi ima neki slabašan okus ali nisu jedne od finijih cigareta. malo populacije ih puši.
Lucy's Strike - odlične cigarete, American blend iz proizvodi, crveni lucky je dosta jaka cigareta ali meni idalje slabije od crvenog marlbora, imaju specifičan okus i dosta brzo gore. i da neznam zakaj al sve american blend cigarete jače smrde od ostalih. bijeli lucky je dosta sličan bijelom marlboru, ja ga često pušim malo radi promjene... od navadenih meni jabolje cigarete.
Partner - NE
Davidoff - inače u davidoff cigarama bi trebao biti najfiniji kubanski duhan, naravno nije. mnogi vole takve cigarete, meni osobno se ne sviđaju, nemaju onu gorčinu koja ostaje u ustima, meni nema smisla pušit ako ne osječaš da si popušio cigaretu, e vidiš poslije davidoffa nemaš taj okus i zato ih ne cijenim.
i da cijena je veoma različita kod ovih cigareta
Davidoff - 23kn (ili 25? nisam 100% siguran, ispravite me ako griješim)
Partner - 13kn
Lucy Strike - 20kn
Philip Moris - 15kn? (ni njemu neznam ziher cijenu)
isplati se ali počneš kašljat s vremenom da to nisu istine. ja sam tako jedno vrijeme rolao, prvo mi je dosadilo rolanje, onda su me u bircu zamolili da ne konzumiram marihuanu u njihovom lokalu, i na kraju sam odustao jer sam toliko iskašljavao da sam zabrijo da imam rak pluča. i da super je jer manje popušiš.

Odgovori uz citat
Bookmarks