već 2 i pol godine bijeli Marlboro, počeo sam s njima i ne odustajem, meni osobno najfinije cigarete. jedino bolje od Marlboro lighta je Marlboro MX4 (ili ti ga marlboro medium) - nešta između bijelog i crvenog, da naravno nema u RH, to kad sam na skijanju obavezno nakupujem.
najgluplje mi je kad ekipa prek tjedna kupuje neku jeftinjaru al u subotu se mora pokazat i kupit marlboro, nema mi niš gore.
ne pušim puno. u prosjeku 5 do 10 cigareta dnevno, najčešće uz kavu. najgore je kad pijem jer onda mi ne gine cijela kutija (petak / subota / bilo koji drugi dan kad se idem zapit)
što se tiće zakona o nepušenju u bircevima iskreno jedva čekam, jer meni kao pušaču smeta kad izađem iz birca i srdim ko konj a di nebi nekom tko ne puši. ako u drugim zemljama nije problem valjda neće ni meni bit problem izač van zapalit i vratit se unutra na kavu. a i s tim zakonom će barem smanjiti broj novih pušača, teško da će netko zbog tog prestat pušit al bar klinci neće počinjat tak rano pušit ko što sam ja...

Odgovori uz citat
Bookmarks