već 2 i pol godine bijeli Marlboro, počeo sam s njima i ne odustajem, meni osobno najfinije cigarete. jedino bolje od Marlboro lighta je Marlboro MX4 (ili ti ga marlboro medium) - nešta između bijelog i crvenog, da naravno nema u RH, to kad sam na skijanju obavezno nakupujem.

najgluplje mi je kad ekipa prek tjedna kupuje neku jeftinjaru al u subotu se mora pokazat i kupit marlboro, nema mi niš gore.

ne pušim puno. u prosjeku 5 do 10 cigareta dnevno, najčešće uz kavu. najgore je kad pijem jer onda mi ne gine cijela kutija (petak / subota / bilo koji drugi dan kad se idem zapit)

što se tiće zakona o nepušenju u bircevima iskreno jedva čekam, jer meni kao pušaču smeta kad izađem iz birca i srdim ko konj a di nebi nekom tko ne puši. ako u drugim zemljama nije problem valjda neće ni meni bit problem izač van zapalit i vratit se unutra na kavu. a i s tim zakonom će barem smanjiti broj novih pušača, teško da će netko zbog tog prestat pušit al bar klinci neće počinjat tak rano pušit ko što sam ja...