joj, rospaya..
i da se zabrani pusenje na javnim mjestima.. ponavljam, mi smo Balkan.. mislis da ce nestat debila i nadobudnih 15-ogodisnjih faca koji puse u tramvaju? mislis da ce se svaki birc strogo pridrzavat zabrane? ko sto su se drzali onoga da moraju odvojit prostor za nepusace..
i nadasve, tko ce provodit te zakone?? policija mozda?? nasa azurna policija.. daj ne budi smijesan
da, zrak je tvoj jednako kao i moj!! tocno!! moj izbor je trovati se! tvoj izbor nije! jel, ajmo bit pametni, jel ja moram ugasit cigaretu, il se ti moras pomaknut??
mozemo tako u nedogled..
i nema smisla.
ja se od onog sto me smeta micem! zasto se ti ne bi mogao maknuti od dima cigarete na cesti recimo?
sto se tice pusenja na mjestima na kojima je zabranjeno, tipa tramvaj koji si naveo, to postujem i podrzavam! i smatram idijotizmom zapalit na takvom mjestu.
no nabijat anormne poreze na cigarete samo zato sto su stetne mi je presmijeno. kazem, ajmo onda nabit poreze na sve sto je stetno!
tako je! trujem sebe i nije me briga! moja zelja, moja volja, moja odluka, moj gust!!a drugi nisu pod mojom kontrolom, vlascu nit utjecajem. kome to toliko smeta, slobodno neka se makne!

Odgovori uz citat
Bookmarks