Bas smo uzasni.
Uh, da bar. Fora je u tome da to ljudima smeta i truje ih, no nema vise izbora. U cijelom gradu postoji tek jedan ili dva kafica u kojima se ne smije pusiti, ljudi na cesti puse, u razlicitim drugim zatvorenim prostorima, a debilima koji puse u tramvajima (najcesce mladi od 15 godina) bi glavom razbio staklo.ako ja trujem sebe, to je moj problem!! i samo moj!
Ne mogu se pomaknuti, okrenuti ili ignorirati. Zrak je moj jednako kao i tvoj.
Ako me svi truju onda je ok da me i pusaci truju?cigarete postaju najmanji problem..
U svojem stanu pusi koliko god hoces, no javna mjesta nisu tvoja da ih trujes - jer je smisao cigareta samo to. Auti bar imaju neku korist iako sam opcenito i protiv njih, no to je nuzno civilizacijsko zlo. Za vrijeme prohibicije nije se smjelo piti bilo gdje, a pusenje je u nekim zemljama zabranjeno samo na javnim mjestima.a to sto izazivaju rak pluca.. mislim, pa i alkohol steti za jetru i cjelokupno zdravlje, zar cemo vratit doba prohibicije??
Ostaviti sve kako je, tako je najbolje? Ne mozes ograniciti aute tako lako, no cigarete mozes. Nije da toliko oneciscuju, nego iritiraju i neizravno truju ljude.rafinerija Sisak, koliki su njeni uposlenici vec pomrli od raka pluca, ocemo je zatvoriti?? ajmo gledat globalno, sto cemo s oneciscenjem i globalnim zatopljenjem???
Ajde budi covjek i reci; trujem sebe i ostale, no nije me briga.

Odgovori uz citat
Bookmarks