limited service, vrlo vjerovatno je krivo flashan, jerbo to nije BS telefon, već koristi qualcomm platformu, a na njoj se takve stvari događaju uslijed krivog flasha
Ljudi molim Vas pomoć...mob je došao iz Agram servisa gdje su mu stavili novi software (48-ica) jer se smrzavao prilikom rada.Kada ubacim Simpa SIM u njega na displeju se pojavi natpis ograničena usluga.U službi za korisnike nemaju pojma već me opet šalju u servis koji ću opet čekati 10 dana jer sam u Rijeci.Ako postoji način da to izbjegnem uz vaš savjet bio bih zahvalan.
Resetiram ga na tvorničke postavke i opet ništa...
Hvala unaprijed
Snoopy
limited service, vrlo vjerovatno je krivo flashan, jerbo to nije BS telefon, već koristi qualcomm platformu, a na njoj se takve stvari događaju uslijed krivog flasha
dobro da si spomenuo ovo, moj je upravo na servisu, ijace mu fali komad sw-a i ne zabiljezava nikakve vrste poziva (bilo da su propusteni, dolazni ili odlazni), a jos uz to se sam od sebe u zadnje vrijeme gasio, smrzavao, a o sporosti sw-a da ne govorim, iako kad sam ga kupio nije bio takav. sutra idem po njega u mmm, i odmah cu pred njima probat upalit da znam sta me ceka....
@zero i za tvoj postoji rješenje, rekao sam ti, ali kako imaš garanciju, bolje prepustiti njima nek se znoje. taj mob je ionako hibrid, možda i prerano pušten u proizvodnju
Hvala Inovatore...znao sam da kao i uvjek mogu računati na tvoju pomoć...
Ništa sutra opet u T-Mobile pa neka ga šalju na servis
Snoopy
E da i još jedan podatak...meni interesantan...
Kartica koju ne koristim i već je izvan upotrebe od strane T Mobile jer nije nadoplaćivana, kada je ubacim u taj mob on uredno pronađe mrežu i čak možeš i stanje računa provjeriti, ali kada ubacim onu koju koristim svaki dan i aktivna je onda napiše ovo iz naslova i možeš ga hebat...ludnica
Snoopy
Probaj svoju karticu ubaciti u neki drugi mob. mozda je do nje.
Ako ti se ne da cekat 10 dana i boli te briga za garanciju - stavi SAM novi firmware! Traje 20 min i bolji je i brzi od tog koji ce ti oni stavit.
Imas linkova sa uputstvima u ovom podforumu
To sam i ja napravio i nije mi radilo.
Imas u temi "Mali help desk za EF81" par korisnih linkova - nadji link za FW58 njemacku verziju to skini i instaliraj.
Postaj kako je proslo i jeli mob odkljucan![]()
Ne gubiš garanciju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pazite sada ovu.Jutros čisto iz znatiželje upalim taj sestrin mob...i gle čuda pronađe mi mrežu.Super jer guska ionako ne želi daj joj stavim 58 icu na mob jer neće imati hrv.meni.Sve naštelam i ostavim joj mob jer idem na job.
I da bi me ona zvala da to opet ne radi jer joj se opet smrzava mob i poruke i bla bla bla.
Šta sada da radim.Ako opet odem u T-Com porazbacat ću ih (šalim se).
Imali uopće ikakve šanse da taj mob poćne normalno raditi...jer očigledno da su ovi u Agramu retardirani.
Snoopy
zvao servis, odgovori koje sam dobio:
prvo, nisu više u heinzleovoj, cisto da se zna ako netko bude nosio, da zna. sad su se spojili sa poslovnim centrom Zitnjak, negdje poslje Stanica prva desno, ja nemam blage di je to, pa ne idem po mob.
drugo, ne mogu ga popravit, propust u sw-u 43, dakle nista nisu popravili, sve ostaje kako je, mogu doci po njega, i receno mi je da cekam da izadje nova verzija sw-a.
eto, toliko od njih. dakle, ima li itko kakvo rjesenje?
Zadnji uredio zerobravo : 11-06-2007 u 11:20
wtf - mob ti ne radi i oni ga ne mogu popravit? trazi svoja prava!
Ili provaj sam stavit novi FW, sto ce ti i garancija i sve ako ti mob ionako ne radi
pa sto u tom slucaju nebi trebao dobiti novi mob ako ga oni nemogu popraviti?
to ti pise u garanciji...ako se uredjaj nemoze popraviti u odredjenom roku servis ti je duzan zaijeniti taj uredjaj potpuno novim
^ e, pa ne mozes to ocekivat, ovo je ipak hrvatska
evo za pola sata idem u servis po mob, pa ću vidjet što će mi tamo reći.
Ljudi...mob će u rekordnom roku iz Agrama doći u RI.Razlog...vjerovatno zato što sam im preko T Coma poručio da ću ih prijaviti Državnom inspektoratu i udruzi za zaštitu potrošača.Uglavnom nadam se da više neće biti problema
![]()
Snoopy
Bookmarks