![]()
nesto drugacije.... zanima me sta je unutra kad se otvori
![]()
nesto drugacije.... zanima me sta je unutra kad se otvori
It's nice to be important, but it's more important to be nice
čini se da će panasonic izgubiti na reputaciji.
Ma ne čini se niti toliko loš, ovakav "ispadajući" ekran nisam prije vidio... Iako ne vidim baš korisnost svega toga... Malo je predebel, ali zbog toga vjerojatno jako dobro leži u ruci...
meni su svi panasonic mobiteli sranja, pa tako i ovaj!
bolje da su stavili veci ekran umjesto tog mehanizma
kako kome!! A kad smo već kod debljine, ovaj je tanji od tvoje nokije 6600. ObjePoslao: cyberphere
Koliko ja vidim nema ništa posebno. A mob je užasno debel i full ružan
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
panasonic drži reputaciju najkvalitetnijeg proizvođača i oduvijek ju je imao. tehnološki je malo kaskao, ali na europskom tržištu, u japanu ne.Poslao: cyberphere
A kad je imao reputaciju? Pa on nema konkurentne modele
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj vi stvarno ne kužite zašto je ovaj zaslon baš tako napravljen??? Đizs!Poslao: Gen Mo'Kai
Ma ne čini se niti toliko loš, ovakav "ispadajući" ekran nisam prije vidio... Iako ne vidim baš korisnost svega toga... Malo je predebel, ali zbog toga vjerojatno jako dobro leži u ruci...
Nije vam palo na pamet da je kamera na BOKU telefona?? jel sad ima smisla?
Pa naravno da znamo da je kamera na boku telefona, nema veze što kamera nije prikazana na slici, to je vrlo logično, svi mobiteli kojima ispada ekran imaju kameru na boku...
Svejedno, i da kamera je na boku, taj mehanizam je glup, ko da nisu ko normalni proizvođači stavit na stražnju stranu kameru?!
Zamisli scenarij: staviš mob u džep, i ako se ekran lako odvaja, izvadiš mob iz džepa i vidiš da nema ekrana!! To bi bilo lijepo, zar ne? I sigurno će bit pucanja tog ekrana, pogotovo ako materijal koji ga drži nije dovoljno čvrst...
I onda još moraš svaki put kad oćeš slikat izbacivat ekran...
To je retardirano...
briješ. Ak si znao da je kamera na boku zašto si onda pitao gore što si već pitao?Poslao: Gen Mo'Kai
Pa naravno da znamo da je kamera na boku telefona, nema veze što kamera nije prikazana na slici, to je vrlo logično, svi mobiteli kojima ispada ekran imaju kameru na boku...
Svejedno, i da kamera je na boku, taj mehanizam je glup, ko da nisu ko normalni proizvođači stavit na stražnju stranu kameru?!
Zamisli scenarij: staviš mob u džep, i ako se ekran lako odvaja, izvadiš mob iz džepa i vidiš da nema ekrana!! To bi bilo lijepo, zar ne? I sigurno će bit pucanja tog ekrana, pogotovo ako materijal koji ga drži nije dovoljno čvrst...
I onda još moraš svaki put kad oćeš slikat izbacivat ekran...
To je retardirano...
A kad smo kod displeja, on nemre 'nestati' (otpasti ili kako ti drago) kad ga izvadiš iz džepa, jer se otakčuje samo s jedne strane, a s druge je fiksiran. A što se tiče čvrstoće, dovoljno govori činjenica da se radi o jednom panasonicu, a o njihovoj legendarnoj čvrstoći možeš čitati i na www.mobil.hr - samo pronađi one filmiće di smo bacali panasonic na pod, u zid, u dalj, poljevali ga vodom i na kraju prešli preko njega autom, a da mu ništa nije bilo. samo malo izgreban i to je to.
A ovo s izbacivanjem ekrana uopće nije 'retardirano'. To je već poznata tehnika iz svijeta boljih i skupljih digitalaca i vrlo je efikasna. A kamera je na boku vjerojatno zato jer nije stala straga, tj. tko zna šta su u njega sve nakrcali od tehnologija?
Usporedi si ove tvoje dvije kontradiktorne tvrdnje:
Poslao: Gen Mo'Kai
ovakav "ispadajući" ekran nisam prije vidio... IA sad ja pitam tebe: koji svi mobiteli, ako ni jednog s 'ispadajućim ekranom' do sad nisi vidio?Poslao: Gen Mo'Kai
svi mobiteli kojima ispada ekran imaju kameru na boku...
Upravo tako.Poslao: whiteboy
Usporedi si ove tvoje dvije kontradiktorne tvrdnje:
A sad ja pitam tebe: koji svi mobiteli, ako ni jednog s 'ispadajućim ekranom' do sad nisi vidio?
Ti si krivo shvatio, time sam mislio reć da otkud bi meni trebalo past napamet da su oni išli radit takve ludosti, da bi strpali kameru na bok...
Ovo za čvrstoču i neotpadanje se slažem, panasonic je kvalitetan... Nemoj zamjerit, samo mi je to sve oko tog moba malo čudno...
to se tebi samo čini da je deblji. Jel mu znaš mjere? Puno je tanji od tvoje nokije.
I od kud ti to da je lošiji, molim te? Daj mi to objasni, živo me zanima.
I o kakvom standardu govoriš?
A što se uspjeha tiče, panasonic nikad nije bio među prvima u europi, pa se to ni ne očekuje od ovog modela, ali ne možeš reći da je jadan jer ga još nisi ni vidio, a kamo li primio u ruku. Ja npr. uvijek jako pazim da ne popljujem nešto što u životu nisam isprobao... Ovako nemaš argumenata, osim da se tebi ne sviđa, što je subjektivan dojam.
evo meni je to nepotrebno kompliciranje, ko lg 7100, pa sta stavljaju kameru na bok, ako svi mogu odostraga i stane im odostraga, onda moze i panasonic
kakva je to kamera koja je ugrađena u ovaj panasonic?
Bookmarks