Ovo je definitivno najbolji MP koji sam do sada isprobao. Za razliku od vecine drugih, ovaj koristi vecinu CG1 patcheva pa omogucava stvari koji prije nisu bile moguce:
- zvuk sms-a je neovisan o pridruzenoj melodiji nekoj osobi
- delivery report je po defaultu ukljucen
- fotke se spremaju pritiskom na samo jednu tipku
- iTunes ikona (sto znaci da se moze pridruziti nekoj od tipaka za brzo i spretno pokretanje)
- necujne +- tipke kod promjene stila zvona
- novi zoom nivoi kod pregledavanja slika (200% i 250%)
- jedinstvena lista za sve java aplikacije (TF i telefon)
- puni pristup sistemu iz Jave (mislim da vise ne treba Motomidman za instalaciju midleta sa 'specijalnim potrebama')
- puni pristup sistemu preko OBEX-a (mozes sve instalirati preko BT?)
Osim toga dolazi i sa:
- iTunes & Mediaviewer (dual corelet)!
- 7 skinova
...
Za punu listu featurea i download: inbrite.com
OK probao sam i radi lijepo i brzo, čak i pisanje poruka ide brže ak se ne varam.
Al dvije stvari me živciraju:
1. Automatsko zaključavanje tipkovnice,aaaaaaaa pa za koji kufer će mi zaključavanje tipkovnice na preklopnom mobitelu?
2. Uključeno izviješće o isporuci poruke
Može li koji naputak u kojem SEEM-u i koji bitovi da se isključe/isključe ove dvije opcije.
Pozdrav!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
MP je super, brz je, super je ona opcija za uključivanje/isključivanje punjenja preko usb-a, za sad same pohvale od mene...
LOL!Nakon valjda 3 godina konstantnog zapitkivanja ljudi kako se delivery report moze postaviti na default=on, sasvim je prirodno da, kada napokon netko to postigne, prva primjedba bude - kako to iskljuciti
sa inbrite.com foruma:
seem 0032_0001 offset 3D bit 1; set it to 0 and you won't receive anymore delivery reports.
Ja sam jos na 1.0 verziji pa ne mogu provjeriti no nemas li u Initial setup neku opciju za iskljuciti autolock (tako pise u opisu MP-a na forumu)?
PS: [rant]smatram da je pametnije (sigurnije) i u krajnjoj liniji kulturnije skinuti MP direktno sa glavnog sitea autora nego sa rapidsharea ('direktan download' my ass!). Ovako ispada da bi radije da rapidshare zaradi na reklamama nego da se autor mozes na 'svom' siteu pohvaliti sa brojem downloada. Ovakav 'prilog' Inovatora me stvarno razocarao.[/rant]
Kad bi upotrijebio samo cg1 grupu iz tog flashe i kombinirao je s Yuetom 1.8, dali bi dobio mogučnost da kad dodjelim nekom melodiju zvona, da to ne utječe na poruke, tj dali je to samo da flesha ili i do nekog seema. Isto pitanje i za umogučnost uključivanja i isključivanja punjenja preko usb-a.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
E onaj skin sa ribicama, tj animacija mi je prejebena, kak se animacije moze staviti kao pozadina?
Jao, kako je dobar ovaj mp!
meego
Odlican ali mi se Yuetova logika MPova vise dopada....
http://www.motox.info/showthread.php?t=37894
Evo ti tutorial
CARpeDiem*
Može li ovo na L7 R4513?
Isprobao. Ukratko, ne kemijat s ovim ovak. Kad sam to pokušao, posljedice su bile tragedija svoje vrste. Prvo mi se tipkovnica zaključavala, i nije se dala otključat nikako. Pokušaj da sve vratim na staro s flash&backupom je završila s fatal eroro 84. Srečom sam sa RSD light uspio vratiti backup od ranije, pa sad iako je na kraju fleshanja tvrdio da se kodne grupe ne poklapaju i izbacio fatal eror 84 ipak radi. Ukratko ne kemijati s wolfom i yuetom 1.8
MP je odličan. Ali i mene je iživcirala tipkovnicakoja se sama zaključava pa je nikako otključat kasnije.
A onda eurekaRTFM. Ali šta se može i ja sam hrvat
i nevolim čitat upute prije nego isprobam dali se da popraviti čekićem od barem po kila
.
Flashao sam mob s ovim mp-om i sad nemogu upalit mob. Samo mi tipkovnica nakratko zasvijetli. Flashao sam s f&B3, p2k easy tools i RSD lite 3,5
evo idem ja probat stavit na slvr L7 (r4513) pa cu javit jel radi..
ne radi..
dakle ne stavljaj
sad nemogu vratit stari software nikako ...
tj nemogu nikoji posto mi komp ne prepozna mob ako nije ukljucen..sta cu sad?
isti problem kao i teoz imam..
Danas sam zaboravio doma mobitel, i dođem doma vidim poruka, a vanjski ekran svijetli, pogledam kad je poruka došla a ono prije 4 sata,pretpostavljam da mi je vanjski ekran svjetlio citavo to vrijeme, jel zna tko kak to isključit, jer mi bezveze jede bateriju!
Sa yuetom 1.3 nije bilo takvih problema!
Ima taj soft još more bugova. Mene raspizdio pa sam ga maknuo.
danas probao na L7 R4513..i ne radi.
loada ga do kraja,ali RSD lite onda izbaci poruku "turn on phone manually".mob se ne može upaliti ručno,samo u bootloader modu.kad se upali u BL modu.RSD završi proces do kraja,javi da je sve prošlo bez greške.ali,mob se i dalje ne da upalit.tako da..ne radi na L7.
edit:netko je imao problem sa vanjskim svjetlom....
dakle,seem 0032_0001
offset 1D-bit 0: External LCD Backlight (1 always on when flip closed, 0 on briefly when flip closed)
Zadnji uredio kowalski : 18-06-2007 u 22:08
A dal neko zna kako da isklucim zvuk kad otvorim i zatvorim telefon
Case open and case close
Pozdrav od MAKEDONIJA
nađeš u mobitelu preko p2k tool-a ine fajla case open i case close i pobriši ih
|\/|0T0r0La
može netko napisati postupak flash-anja.Da nešto ne zajebem!
Bookmarks