Dobro pitanje!!! Ako se može, da li to pali i za mobitele bez kartica kao što je C60 i drugi slični???
evo ja pametan bio na auto showu i koristio sam karticu iz moba(+jos dvije koje imam). da izbrisem sve slike sam iso formatirati karticu jer sam mislio da je druga unutra. kako da vratim podatke?
Dobro pitanje!!! Ako se može, da li to pali i za mobitele bez kartica kao što je C60 i drugi slični???
ja mislim kada jednom formatiras karticu da ti je to ... ne vjerujem da mozes vratiti podatke kao na kompu ...
chevapi for men
Ako nisi ništa novo upisival spoji ju na komp i pokušaj sa nekim od programa za vraćanje podataka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a tu su znači nestale slike... eh ****** coma, nema povratka nakon formatiranja... kaj nemaš opciju 'erase all'?? Na olympusu ima ta opcija i opcija 'format card' ali puno je bolje samo brisat sve jer onda on stavlja po defaultu imena fotkama tako da se ne može desiti da se na kompu nađu dve fotke sa istim imenom... kad je formatiraš onda imenovanje fotki kreće ispočetka, npr. P100000 itd.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kako se može sa CD-a??? Podijeli svoje znanje sa nama!!!
Postoji poseban uređaj. Nije baš za široku upotrebu ali postoje tvrtke koje rade recover podataka sa svih mogučih medija. Čak i ako je disk potpuno uništen moguče se skinuti podatke s njega, ne sve ali može se. Inače ja sam sa svog starog harda skinuo podatke koje sam obrisao prije čak godinu danaPoslao: Dark
Kako se može sa CD-a??? Podijeli svoje znanje sa nama!!!
vidiš to nisam znao
znači ja formatiramm disk i opet mogu pročitat podatke s njega?
..lexar SD kartice imaju mogučnost povratka podataka,kako je cyber rekao ali u slučaju da poslje formata nije ništa slikano,jer fotić tek prilikom okidanja prve slike formatira i briše sve sa kartice....za ostale kartice neznam....
coma odnesi nekom ko ima čitač kartica i probaj......
a problem je sto sam ja sa image recoveryem vratio sve slike, a on ih onda vrati na istu tu karticu, dali to znaci koda ih je ponovo zapiso, pa se sa ovim mogu pozdraviti?
imam ja neki backup na hardu, ali to je dosta staro
Fuji ne kreće ispočetka nema veze dali formatirao karticu ili sve izbrisao on ima svoj mjerač ide ispočetka do kraja.Poslao: whiteboy
a tu su znači nestale slike... eh ****** coma, nema povratka nakon formatiranja... kaj nemaš opciju 'erase all'?? Na olympusu ima ta opcija i opcija 'format card' ali puno je bolje samo brisat sve jer onda on stavlja po defaultu imena fotkama tako da se ne može desiti da se na kompu nađu dve fotke sa istim imenom... kad je formatiraš onda imenovanje fotki kreće ispočetka, npr. P100000 itd.
Mostovi okruga Peščenica
@wb pa on je imenuje ponovo na kompu, tako da nikada nemam istih imena. formatiram, a ne brisem sve zato jer ako brises non stop kartica ti se uspori
...a koji je to program za vraćanje podataka,kak se zove,i jel se može nabavit na netu...Poslao: cyberphere
Da. Ti se podaci uopće ne brišu. Ali mogu se vratiti samo ako preko toga nije ništa pisano. A ako je onda trebaš odnesti u tvrtku koja se s tim bavi i oni će ti vratiti podatke
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
podaci se mogu vratiti i u slucaju formatiranja... ukoliko govorimo konkretno o hard diskovima stvar je u tome sto se prakticki ne "brisu" podaci, tj. 1 i 0 ostaju tamo i gdje su bile, samo se u master boot recordu disk proglasi praznim... tek ukoliko se nesto zapise na disk, ono sto je bilo na tom mjestu na hardu "nestane" jer se prepise s novim podacima...
a na mmc-u
interesting.. nisam to znao...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne znam za mmc, ali moze biti da je ista stvar..
@wb, nisi se nikada pitao kako mozes pobrisati 1 gb podataka u sekundi?kada bi se sve to islo prebisavati s "nulama" trebalo bi ti za brisanje isto toliko vremena koliko i za pisanje... isto kao sto recimo format \q zavrsi dok si rekao keks...
a ******, ne pitam se ja puno...![]()
...i za MMC vrijedi isto tj. medij se samo proglasi praznim te se ponovo prepisuje na njega (fora kao i kod VHS kaseta na kojima presnimavaš preko postojeće ukoliko ukloniš zaštitu)...
U biti sve ti je to na kraju preslagivanje 0 i 1...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
--------------------------------------------------------------------------------
Poslao: dj_velja
znači ja formatiramm disk i opet mogu pročitat podatke s njega?
--------------------------------------------------------------------------------
NETOČNO
plišani
?-------------?
ja isto mislim da je to ne izvedivo !!! kada ti formatiras disk to ti je to nema vishe .. jedino da izbrises vishe nekih datoteka na disku, e to ti je onda moguce vratiti ... ili povratiti![]()
chevapi for men
Bookmarks