Moram priznati da sam jako iznenađem s vašom reakcijom na 7200. kao prvo, 99 posto vas telefon nije vidjelo niti ga držalo u rukama, so...ne razumijem odakle toliko predrasuda o materijalu odnosno tkanina od čega je napravljena. materijal je izuzetno kvalitetean, teško se maže, nemoguće ga je poderat a u uputama je objašnjeno čišćenje koje je poprilično jednostavno običnom vodom i običnim sapunom za ruke. So, čemu tolika panika. Meni je to jedan od najljepših telefona, čekam ga već jako dugo i što ako sam "seljačina" koja će si ga kupiti. Što ste se svi napuhali oko toga? Uopće vas ne kužim, čemu tolike frsutracije i divljanje po forumu. Daj gledajte svoja posla, bavite se svojim mobitelima, šta vas boli k..... ako neko ima i ako si netko može nešto priuštiti. Kupio sam si 7200 i 6230, iskeširao 1550 eura za to i boli me ***** hoce li netko mene zbog toga zvat debilom, seljačinom ili kako god vec. Ako si ustedim, odreknem se nečega drugoga i počastim mobitelima....brijem da uopče nije grijeh i da mi zbog toga nitko ne može ništa prigovarat. Ili ću otić u Armani i kupit jaknu za 4000 kn ili ću tu lovu stavit sa strane pa još malo dodat i kupit neki telefon! Koji je vaš problem?! Isfrustrirani ste!

Odgovori uz citat
Bookmarks