Prophet je pogodio bit. HTC Touch je u prvo mobitel, a tek onda PDA. TouchFLO je ovdje samo kako bi dao dojam lakog upravljanja sa prstima i da vam gospodo kazem, niti jedan PDA nije toliko dobar za upravljanje prstima kao Touch.
To mu je istovremeno najveca zamjerka i najveci bonus. Touchscreen je prilagoden upravljanju sa prstima i na njemu se da gotovo sve napraviti sa prstima, cak i bez TouchFLO-a - zbog hardverske promjene a ne softvera. Zato je pak potrebno malo jace stisnuti stylusom po ekranu da "uhvati" naredbu. Nista lose, no malo neugodno nakon godina paznje ekrana. TouchFLO je super stvar i jako mi se svida, no u principu se radi samo o launcheru i sve je to super i cool, no zelim da se integrira u messaging i internet, da mogu bas sve lako raditi sa palcem.
Nabrajati specifikacije pomalo je glupo jer hardcore PDA korisnici nisu primarna publika za ovaj uredaj, pa sve gledam iz perspektive nekoga kome treba napredni mobitel a ne zeli se odreci komfora nekih stvari koje dummy mobiteli imaju.
Kuciste je iznimno cvrsto, dijelom od gume i plastike, a ekran je zasticen normalnom plastikom kao kod obicnih mobitela tako da je folija, kao i svi ostali oblici zastite ekrana pomalo nepotrebni.
Nikada se bi se usudio baciti neki PDA na pod tek toliko da vidim dal ce mu sto biti, no Touch bi bacio jer se cini dovoljno cvrstim kao neki dummy mob. Touchscreen prestaje biti ahilova peta.
Glavne zamjerke su one hardverske prirode. Uredaj je dovoljno brz za sve sto ima ugradeno, no za neke napredije stvari nema bas. Fali GPS a meni fali i 3G koji se mogao ocekivati, kao i napokon normalna kamera na nekom WM uredaju, jer je ovdje ponovno za *****.
Na kraju me dosta privlaci, no da ga koristim kao primarni mobitel za koji mi je najvaznije da bude stabilan, praktican i da moze izdrzati dosta wear and teara po svakakvim situacijama. Do sada sam cvrsto odvajao PDA od mobitela no vrijeme je da se to spoji, tako da postoji mogucnost da si uzmem Touch kao mobitel koji ce biti i PDA u potrebnim situacijama.
Konkretna pitanja?

Odgovori uz citat
Bookmarks