ja sam u subotu bio 8 sati na dan a onda kad sve pregledam budem oko 1-2 prosjećno
0-1h
1-2h
2-3h
3-4h
4-5h
5-6h
6-7h
vise od ovog sta je ponudjeno
ja sam u subotu bio 8 sati na dan a onda kad sve pregledam budem oko 1-2 prosjećno
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Provedem oko 8 sati bez kompjutera.![]()
10 sati minimalno. Radim, učim + fun na kompu tako da je za očekivat da sam toliko za kompom
![]()
preko tjedna-oko 10 sati dnevno.
vikednom-14-15h
0-8 kako kad. radnim danom min 1h, a vikendima uglavnom ne jer nemam sto raditi, osim sad kad su ispitni rokovi komp mi radi dok ucim jer su na njemu predavanja i dodatni materijali, a i konzultacije s kolegama idu preko icq-a![]()
...oko 6h...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
7-8 sati........
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
visim do ne po.....![]()
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
8 sati dnevno radnim danom na poslu + do 2 sata dnevno radnim danom posao kod kuće. ukupno 10 sati dnevno preko tjedna.
vikendom izbjegavam komp pa ispadne računica od nekih 1-3 sata![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
prije sam fakat puno visila, onak, cijeli dan...ali se onda decko pobunio i sad me nema bas previse...vikendom skoro i ne dolazim, a preko dana se zaletim...do negdje 17 jer onda dragi dolazi s posla![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
bemti ja nažalost sve vishe i vishe..uskoro chu ostati bez svog iovako nikakvog društevog života..cc....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
prije oko 5h, sad zbog škole i nekih obveza sve manje i manje, sat-dva max.
preko tjedna najmanje 5 sati..a vikendom cijeli dan osim ak se potrefi da idem nekamo van..al onda je 2 sata manje
..tak da je opet previse
![]()
there is a thing in my BACKPACK..njoka 3660:D
preko 8h
od kada znam za online game i cafe mobil i ogame stalno sam na kompu
ne kuzim akko se izvlacim u skoli stvarno neznam........
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
4 min.![]()
![]()
komp nuzno zlo.
Bookmarks