= Citat = Izvorno postao El Zlikovski Pregledaj post
Gle majstore, ak ti se nešto naplatilo više onda se javiš i to se riješi, ako si poslao poruku a ona se 2 puta naplatila i mene vuče problem u mobu jer ne znam koliko si upoznat sa sistemima, oni će ti teško, nemoguće, naplatiti nešto što nisi ti ili tvoj aparat sam od sebe (znalo se događati) poslao.

U slučaju da nisi zadovoljan sa odgovorom, zatraži da te nazove netko iz tehničke podrške, taj ima više znanja i vremena prije nego što nazove da provjeri u čemu je problem.

Znači za sve postoji riješenje... kužiš...

Kao sto rekoh vi u sluzbi ne kuzite, dokaz mi je tvoj odgovor. E sad da ti objasnim pa mozda skuzis. Ja posaljem SMS na odreden broj i dolazi mi report failed u roku minute. Znaci to mi javlja SMS centar da poruka nije dostavljena. Ja bacim pogled na stanje racuna i vidim uredno je naplaceno. Ja ponovim slanje i dolazi report da je delivered. Ponovno je uredno naplaceno. Sad to se ponavljalo jedno vrime dosta i ja nazovem sluzbu vise puta i svi isto ponavljaju da je do moba. Mislim dto mi preostaje nego se nasmijati. Jel kuzis sad??

E i nije sistem, nego sustav... daj nauci to! A sto se tice naplate znam tocno kako to funkcionira, ne brini!