Vidi rezultate ankete: Koji operater ima po vama najbolju službu za korisnike

Glasači
62. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • T-mob

27 43,55%
  • VIPnet

29 46,77%
  • TELE2

5 8,06%
  • tomato

1 1,61%
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 89

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao andro2001 Pregledaj post
    Slusaj amigo, ja ne znam koje je tvoje znanje, ali znam koje je moje. Ipak sam ja na polju znanja o telekomunikacijama ulozio puno truda i vremena, ali se niti zelim niti hocu folirati s titulama.

Problem je u tome da kad ih ja pitam, npr. zasto mi dolazi failed report za sms, a onda nakon po minute poruka uredno prode i bude isporucena, oni kazu da je do mog moba. Da naravno, a vi ste onako bezveze usput naplatili dva put. Mislim nemorate muljati. Oces dalje primjere??

E da nisam ja rekao da uvijek ne znate, ali cesto se dogada da ne znate...mozda i precesto!
    Gle majstore, ak ti se nešto naplatilo više onda se javiš i to se riješi, ako si poslao poruku a ona se 2 puta naplatila i mene vuče problem u mobu jer ne znam koliko si upoznat sa sistemima, oni će ti teško, nemoguće, naplatiti nešto što nisi ti ili tvoj aparat sam od sebe (znalo se događati) poslao.

U slučaju da nisi zadovoljan sa odgovorom, zatraži da te nazove netko iz tehničke podrške, taj ima više znanja i vremena prije nego što nazove da provjeri u čemu je problem.

Znači za sve postoji riješenje... kužiš...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao El Zlikovski Pregledaj post
    Gle majstore, ak ti se nešto naplatilo više onda se javiš i to se riješi, ako si poslao poruku a ona se 2 puta naplatila i mene vuče problem u mobu jer ne znam koliko si upoznat sa sistemima, oni će ti teško, nemoguće, naplatiti nešto što nisi ti ili tvoj aparat sam od sebe (znalo se događati) poslao.

U slučaju da nisi zadovoljan sa odgovorom, zatraži da te nazove netko iz tehničke podrške, taj ima više znanja i vremena prije nego što nazove da provjeri u čemu je problem.

Znači za sve postoji riješenje... kužiš...

Kao sto rekoh vi u sluzbi ne kuzite, dokaz mi je tvoj odgovor. E sad da ti objasnim pa mozda skuzis. Ja posaljem SMS na odreden broj i dolazi mi report failed u roku minute. Znaci to mi javlja SMS centar da poruka nije dostavljena. Ja bacim pogled na stanje racuna i vidim uredno je naplaceno. Ja ponovim slanje i dolazi report da je delivered. Ponovno je uredno naplaceno. Sad to se ponavljalo jedno vrime dosta i ja nazovem sluzbu vise puta i svi isto ponavljaju da je do moba. Mislim dto mi preostaje nego se nasmijati. Jel kuzis sad??

E i nije sistem, nego sustav... daj nauci to! A sto se tice naplate znam tocno kako to funkcionira, ne brini!
    ...also known as El'AnDrA...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao andro2001 Pregledaj post

E i nije sistem, nego sustav... daj nauci to! A sto se tice naplate znam tocno kako to funkcionira, ne brini!
    OK nije sistem nego SUSTAV!!! Kaj se ljutiš, ajde zapamtit ću to...

Vidim da si zaršio telekomunkacije i da imaš profesionalan stav, to je OK i prihvaćam svaku kritiku koja je dobronamjerna.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao El Zlikovski Pregledaj post
    OK nije sistem nego SUSTAV!!! Kaj se ljutiš, ajde zapamtit ću to...

Vidim da si zaršio telekomunkacije i da imaš profesionalan stav, to je OK i prihvaćam svaku kritiku koja je dobronamjerna.

Ma nije stvar tko sto zna, nego je bitno to da je po meni bolje reci ne znam i raspitati se u tehnickoj sluzbi nego reci to je do vas i vaseg mobitela i kad ja kazem da ne moze biti jer da 100% znam da nije, uvjeravati me da je i da sam u krivu.

Npr. zadnji problem je bio s MMSom iz vipa prema t-mobileu. Ja nazovem i pitam jel interkonekcija napokon prosla test fazu ili nije. Kaze zena je. Dobro, onda mi objasnite zasto je meni nakon sto sam poslao MMS u t-mobile mrezu dosao report nakon 10ak minuta da poruka nije isporucena. Kaze ona, mozda je do postavki, na sto sam ja rekao da nije jer inace taj broj prima MMS, a i da je server ne bi prekinuo slanje. Na sto zena ispali da ce server slati taj MMS jos 3 dana. Ocito zena ne zna da je to u ovom slucaju ne moguce, jer da je tako ja ne bi dobio povratnu informaciju, sve dok taj rok ne istekne. Ja to njoj objasnim, a ona ko papiga da ce se to slati jos tri dana... Eto o tome ja govorim.

Ali pohvala liku neki dan, kad su mi trebale postavke za VMC card odma mi je rekao sto iskljuciti sto ne (cudno mi je bilo da ne pise u uputstvima koja se cine jako dobra) i sve je proradilo.

Znaci ova prava tehnicka pitanja bi po meni trebali proslijedivati tehnickoj sluzbi koja je ipak daleko strucnija. Jer nije samo stvar u korisniku, nekad je i operatoru odnosno teh. sluzbi bitno znati koji su problemi u mrezi, ako ih sami nisu prije otkrili.
    ...also known as El'AnDrA...

Slične teme

1. Vicevi po 'ko zna koji put...
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1585
    Posljednji post: 13-03-2014, 14:39

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove