= Citat = Izvorno postao andro2001 Pregledaj post
Slusaj amigo, ja ne znam koje je tvoje znanje, ali znam koje je moje. Ipak sam ja na polju znanja o telekomunikacijama ulozio puno truda i vremena, ali se niti zelim niti hocu folirati s titulama.

Problem je u tome da kad ih ja pitam, npr. zasto mi dolazi failed report za sms, a onda nakon po minute poruka uredno prode i bude isporucena, oni kazu da je do mog moba. Da naravno, a vi ste onako bezveze usput naplatili dva put. Mislim nemorate muljati. Oces dalje primjere??

E da nisam ja rekao da uvijek ne znate, ali cesto se dogada da ne znate...mozda i precesto!
Gle majstore, ak ti se nešto naplatilo više onda se javiš i to se riješi, ako si poslao poruku a ona se 2 puta naplatila i mene vuče problem u mobu jer ne znam koliko si upoznat sa sistemima, oni će ti teško, nemoguće, naplatiti nešto što nisi ti ili tvoj aparat sam od sebe (znalo se događati) poslao.

U slučaju da nisi zadovoljan sa odgovorom, zatraži da te nazove netko iz tehničke podrške, taj ima više znanja i vremena prije nego što nazove da provjeri u čemu je problem.

Znači za sve postoji riješenje... kužiš...