Diskont24( www.diskont24.com ): 749kn
![]()
Optički USB Bluetooth miš
Bluetooth wireless hub
8 programibilnih tipki
Internet Forward/Back
MX™ Optical Engine
2 AA NiMH baterije
Scrolling Wheel
Ima ih čak pet programabilnih gumba - dva su pod palcem i defaultno služe za back i forward u Internet browseru, dok je ostatak namijenjen kažiprstu. Potonji gumbići nalaze se u liniji sa kotačićem, jedan je odmah ispred kotačića, a druga dva su iza kotačića. Gumbići najbliže kotačiću u osnovi su namijenjeni bržem scrollanju kroz dokumente i Internet stranice dok je treći gumbić pridjeljen Logitechovoj Quick Switch funkciji. Riječ je o adaptaciji standardnog "Alt + Tab" dijaloga u Windowsima samo što u ovom slučaju sa klikom miša određujemo koju ćemo aplikaciju baciti u prvi plan.
Ostvarivanje veze sa drugim uređajima je krajnje jednostavno
Mi smo povezivanje preko Bluetootha isprobali sa GSM uređajem Sony Ericsson Z600. Spajali smo se na Internet, pisali SMS poruke sa priloženim Logitechovim softverom, uređivali imenik i razmjenjivali datoteke. Sve to bez previše muke i nauke.
Cijena(HGspot):842,00 kn![]()
![]()
Što kažete. Ja kad sam vidio sam se ozbiljno zainteresirao, jer mi izgleda fantastično. Detaljan opis možete naći ovdje
Diskont24( www.diskont24.com ): 749kn
Koja je razlika između njega i Cordless Desktop MX for Bluetooth koji je 500kn skuplji
(PC
Cordless
Optical
USB
Bluetooth® cordless
Bluetooth® wireless hub
Internet Forward/Back
MX™ Optical Engine
Quick Switch
Rechargeable mouse
Scroll wheel
A superbly engineered cordless optical mouse that sets the bar for accuracy, control, and comfort and transforms your PC into a Bluetooth control center... all in one.)???
A tu je kvaka!!! Pa i nije tako skupo s obzirom da je i tipkovnica bluetooth. To znači da za komunikaciju s ostalima preostaje još 5 kanala???
I kakva su iskustva???
Super. Ja bih htio to, ali još ćemo vidjeti.
Imam još jedno pitanje. Ako imam bluetooth dongle, da li se miš mođe spojiti na njega(i da radi)??? Naravno, sa instaliranim driverima.
A ako uspije bi se mogao miš koristiti na dva računala istovremeno???![]()
Bookmarks