Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 151

Tema: Bicikl

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi razmišljao možda o kupnji polovnog? Ne nudim ti niš al bi si mogao uštedjeti i žifce i nofce.

Neznam jesi li čitao ovu temu otpočetka.. Što se tiće veličine, najbolje sjedni i probaj. O tome se pričalo, a možda naletiš na kakav tip or trick.. Isto tako, nemaju svi proizvođači iste mjere za veličinu bicikle (20" ne mora kod svakoga biti ista dimenzija).

Sasvim dovoljne gume za rekreaciju će ti biti 1.90 (preko 2.10 su već za lagani offroad i jebada su po asfaltu).

Ako stvarno ne misliš malo jače voziti bicikl, za te pare će ti svaki biti dobar. Prednju vilicu uzmi sa rezervom jer bi se mogao razočarati u njenu funkcionalnost (ugledaj se na mene samo čekam dan da zamjenim ovo čudo od vilice jer ću poginut jednog dana). Ako ciljaš na nešto ipak kvalitetnije i bolje, čak ti ni 2300kn kolko sam i ja nekad mislio da je dovoljno - jednostavno neće biti dosta.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Trenutno X1 5130xm
    Operater
    BonBon Vip
    Godina
    35
    Bodovi
    9.429
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.429, Nivo: 23
    Bodovi: 9.429, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Jesi razmišljao možda o kupnji polovnog? Ne nudim ti niš al bi si mogao uštedjeti i žifce i nofce.

Neznam jesi li čitao ovu temu otpočetka.. Što se tiće veličine, najbolje sjedni i probaj. O tome se pričalo, a možda naletiš na kakav tip or trick.. Isto tako, nemaju svi proizvođači iste mjere za veličinu bicikle (20" ne mora kod svakoga biti ista dimenzija).

Sasvim dovoljne gume za rekreaciju će ti biti 1.90 (preko 2.10 su već za lagani offroad i jebada su po asfaltu).

Ako stvarno ne misliš malo jače voziti bicikl, za te pare će ti svaki biti dobar. Prednju vilicu uzmi sa rezervom jer bi se mogao razočarati u njenu funkcionalnost (ugledaj se na mene samo čekam dan da zamjenim ovo čudo od vilice jer ću poginut jednog dana). Ako ciljaš na nešto ipak kvalitetnije i bolje, čak ti ni 2300kn kolko sam i ja nekad mislio da je dovoljno - jednostavno neće biti dosta.
    slazem se sa svime iz citiranog posta osim ... imaju svi iste mjere nego nisu iste mjere za mtb,xc i downhill ramu ...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Keyra Agustina svih 345 slika
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 56
    Posljednji post: 07-05-2010, 19:53
  2. bicikl role modding photos
    By Ico86 in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 44
    Posljednji post: 17-05-2007, 20:17
  3. drzac mobitela za bicikl ?
    By Most Wanted in forum Sony Ericsson