= Citat = Izvorno postao gog Pregledaj post
Što mislite o ovom Corratecu http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=1456 ?

Malo mi je neudoban, ali mislim da je to do sica, otići ću u subotu da ga malo i provozam prije kupovina, danas sam bio u žurbi pa sam se samo sjeo na njega.

Druga stvar što me muči je što ta vilica navodno baš i nije nešto. Da li to stvarno ne valja? Koliko vidim kupovina vilice posebno (npr. slijedeće sezone) je dosta skupa. Ima bicikala sa marzoccijevom dirt jump 3-4 za ne puno više novaca, a sama vilica je preko 700 kn, ako ne i više.

Mislim da je to odlican bicikl... pogotovo za tu lovu.. U biti mislim da je to mozda i best buy za te novce... Izuzetno udoban za voznju, bar meni... Upravljiv ful, i bas ga se lijepo vozi.. Dobar oprema.. A vilica, pa mislim da bi te trebala sluziti sasma dobro neko vrijeme...Pogotovo za namjenu (XC) kojoj bicikl sluzi.. Ja sam s takvom vilicnom skakao s raznih kolnih prijelaza, cca 30 cm visine, i nisam dosao nikad ni do kraja hoda vilice, a kamoli da je pukla.. Naravno da Marazochi je bolji... al, bicikli koji imaju marazochi, imaju nekek druge nedostatke... Kaj ti je uslo u uzi izbor uopce?