= Citat = Izvorno postao damirs Pregledaj post
Sada molim dobru dušu za savjet kako staviti noviji firmware. Malo sam kopao po siemensmania i sličnim forumima i govori se o winswup programu. Skinuo sam sa ove stranice winswup i firmware38 te ga probao pokrenuti kako je opisano, ne ide. Postoji neki drugi način?

Budući da je bilo priče po forumu da su u servisu stavili novi software koji nije bio na BS webu (A508 varijanta čini mi se), da li netko možda ima taj update i može li ga uploadati negdje?

Hvala!

P.S. Ne nalazim objašnjenja šta rade ovi ostali kodovi:
*#0000*51075458# - Network Lock.
*#0001*00000000# - Service provider lock.
*#0002*00000000# - Personalization of services supplier.
*#0003*39115797# - Phone Code (Lock).
*#0004*00000000# - Network subset lock.
*#0005*00000000# - Only this SIM.
Može kratak opis?
Ja imam samo ovaj zadnji službeni Update v38 koji je za tu našu T-Mobile verziju i on će ti radit sigurno.Evo turno sam ga na rapidshare EL71380500 pa skini i probaj.
Upute za to:
  1. napuni bateriju (inače neće htjet dalje)
  2. spoji normalno upaljen mobitel (stand by) na kabel
  3. pokreni EL71380500.xbz_update.exe
  4. pričekaj da program završi i to je to.

Opis kodova:
  • Network Lock - samo ime govori,zaključanje na mrežu,njega si maknuo unošenjem koda
  • Service provider lock - ovo je kod za otključavanje telefona koji su zaključani na nekog virtualnog operatera (npr. Debitel Njemačka)
  • Personalization of services supplier - s ovim se još nisam sreo,a vjerojatno i neću pa neznam
  • Phone Code (Lock) - ovaj si zapiši na poklopac od baterije jer bi ti mogao jako dobro doći jednog dana.To je master kod telefona,briše onaj sigurnosni koji uneseš
  • Network subset lock - ovo je isto rijetka vrsta zaključavanja telefona
  • Only this SIM - isto govori samo za sebe,telefon radi samo sa tom karticom s kojom je došao u kompletu,ovakvu vrstu zaključavanja koristi njemačka mreža Vodafone D2 na svojim pre-paid mobitelima

Umalo zaboravih,evo Landyev rapidshare folder sa EL71 firmwareima,dobro će doći.