Kupio sam ovaj mob i sve je super osim što me jeb*** živciraju ove Vodafonove ikone, pa bih vas molio da mi kažete kako to promijenit. Jel se može na njega stavit soft od k610i??? Ako se može molio bih tutorial, jer samkad je SE u pitanju!!!
![]()
Kupio sam ovaj mob i sve je super osim što me jeb*** živciraju ove Vodafonove ikone, pa bih vas molio da mi kažete kako to promijenit. Jel se može na njega stavit soft od k610i??? Ako se može molio bih tutorial, jer samkad je SE u pitanju!!!
![]()
Al sj**** ćeš garanciju???!!! Moraš skinut usb drivere i spojit na xs+++ kako je ovaj ispod reko!
u biti ako ti je cid49 moreš maknit ta vodafon sranja(bar likone u meniju i sl, šta li već oni stavljaju) i napravit backup pa ako ti bude tribala garancija samo vratiš
eh sad ovisi, vracanjem ikona ce dobit izgled menija kao prije al ak ga dopadne neki serviser sta bi bas htio izmust novaca od njega onda ce skuzit da linkovi nisu isti kao na vodafonovom firmwareu, sta se vraca puno teze od ikona.
zato san i reka da triba napravit backup
ako vratiš originalni menu.ml vratit će se sve orig. ikone iz firmwarea, ne triba kopirat nove
a one ikone koje vodafon stavlja nisu u firmwareu nego se stavljaju priko desktop hooka
Hvala svima! Odnio sam ga kod lokalnong servisera i on je to sredio (platio sam mu pivo). A i mob sam dao sestri, a sebi sam uzeo Nokiu 6234.
![]()
Bookmarks