Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 176

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozz svima koji se bave ovom temom!

Zadnja 2 uredjaja koja sam koristio su bila symbian i bio sam izuzetno zadovoljan njima, narocito sam 6630.

Posto sada nema symbian telefona koji bi me zanimao (izuzev N81) mislim da cu uzet 6500, pa me zanima koje opcije prilagodbi, personalizacije obicna ili kako kazete dummy nokia nema, a symbian ima?

Konkretno, jako dobra stvar na symbianu je to sta se svaka od main tipki moze posebno kofigurirati. Dali to moze i dummy poput 6500?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao To0o0ony Pregledaj post
    Pozz svima koji se bave ovom temom!

Zadnja 2 uredjaja koja sam koristio su bila symbian i bio sam izuzetno zadovoljan njima, narocito sam 6630.

Posto sada nema symbian telefona koji bi me zanimao (izuzev N81) mislim da cu uzet 6500, pa me zanima koje opcije prilagodbi, personalizacije obicna ili kako kazete dummy nokia nema, a symbian ima?

Konkretno, jako dobra stvar na symbianu je to sta se svaka od main tipki moze posebno kofigurirati. Dali to moze i dummy poput 6500?
    za tebe onda nije 6500,jer si ocigledno naviknut na bogate mogucnosti personalizacije,a kod 6500 ces biti uskracen za takve mogucnosti,zato sto ipak nije symbian.

Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne moze se promjenit npr. redoslijed ikona mreznom izgledu izbornika?

Bas se dvoumim. Da bar ima neki lijepi klasicni telefon... ovako sam zapeo za slide.

Dolazi nesto prekrasno http://www.gsmarena.com/nokia_6600_s...tures-2355.php ali opet nije savršen spoj! Da su 6500 napravili kao malo veci smartphone to bi bilo to!
    Zadnji uredio To0o0ony : 07-07-2008 u 08:32

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bas se dvoumim. Da bar ima neki lijepi klasicni telefon... ovako sam zapeo za slide.

Dolazi nesto prekrasno http://www.gsmarena.com/nokia_6600_s...tures-2355.php ali opet nije savršen spoj! Da su 6500 napravili kao malo veci smartphone to bi bilo to!
    možeš promijeniti redoslijed ikona, možeš napraviti temu i promijeniti izgled ikona.

a što se tiče tog mob koji je u liknu, pogledaj sticky temu o najavam novih Nokia. nači ćeš ga tamo i klikneš na njega...

No back on topick
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

6500 classic ti nije lijep klasicni telefon? meni osobno, iako sw losiji od slide, najljepsi klasicni mob na trzistu. imao sam i jedan i drugi, slide sam ostavio samo zato sto je jaci/mocniji/bolji (Carl Zeiss optika, utor za microSD koji classic nema, tj. nema nikakav utor za kartice). ali i jedan i drugi su odlicni, bez obzira na symbian.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove