Meni je najbitnije to što zbog novog Mobile Media API-ja, konačno ćemo imati funkcionalne Java Media Playere sa finim funkcijama.
Playliste ćemo konačno moći raditi na mobitelu, a ne samo na kompu, a hopefully imat ćemo i premotavanje videa
Mislim da fakat, ako ne tražite Symbian mob i svu njegovu funkcionalnost, ovaj će model biti real deal. Loša strana je cijena, koja se predviđa da će biti vrlo blizu standardnim smartphoneovima, a u odnosu na neke i još veća. Na crno će uređaj biti oko 2700-3000 kuna, stoga samo možete misliti koliko će biti u dućanima (4000+ kuna sigurno).
Ali eto, još imamo jednog vrhunca S40 platformeMehanizam kažu da će biti OK. Ono što sam mogao vidjeti iz youtube videa, nema baš nekog hoda kod otvaranja slidea, što znači da bi valjda trebao biti dobar kao i u E65 modela.
Kmeee. A kad vidite što sve donosi MIDP 3.0...budućnost je jako fina
Najbitnije novosti: Minimiziranje Midleta je integralni dio specifikacije, MIDLeti bez sučelja iliti različiti servisi, automatsko pokretanje midleta kod podizanja (idealno za različite SMS, MMS, IM, e-mail aplikacije), međusobna komunikacija midleta, djeljene biblioteke, minimiziranje razlika između midleta kako bi jedan softver mogao ići na sve mobitele koji podržavaju ovu specifikaciju, neovisno za proizvođača za koji je razvijen, brže igre, više raspoloživih resursa, pristup eksternom ekranu, prednjoj kameri i dodatnim tipkama na svakom mobitelu, SIP telefonija putem WLAN-a.
Mislim nakon ovoga...tko šljivi Symbian i S60 3rd Edition
Specifikacija je već izrađena, a prvi mobiteli bi se trebali okvirno početi pojavljivati 2008. ili 2009. godine.

Odgovori uz citat

Bookmarks