a koji main file, zadnji put kada sam stavio nisam znao koji je phone code, nije bio uobicajni 0000, mozes li me dodati na msb @nasva samo da to sredimo, ja sam danas nabavio kablo i citao ovu temu od pocetka pa sam nekako sve i pomjesao.
EDIT:
evo ubacio sam main file, ali sada se pojavi bijela svjetlost pa se iskljuci i sve tako treperi.
EDIT 2:
ev stavio sve iz pocetka sa xs++, main firmware file system i ono 3 izabrao S europe, ali opet samo treperi bjelo svijetlo, kada spojim usb automatski se file trebsfer ukljuci, i mogu da pristupim filovima.
Zadnji uredio ravilov : 09-03-2008 u 19:46 Razlog: koristi gumb EDIT!
pokusao sam i full flash, vidio sam da mi je 49 verzija softwera i da je za mob ista, sa settool2 sam provjerio koja je verzija, ali opet isto
edit: to se desilo nakon sto sam patchove stavljao, postoji li mogucnost da sve, znaci i patchove izbrisen i iz pocetka?
EDIT:
e sada sam tacnije pogledaj sta si napisao:
s xs-om samo flešaj main s firmwareom u koji je ubačen unlock patch
ne razumiojem to, u kojem je ubacen unlock patch, ja sam flashovao sa onim filovima na prvom postu foruma,
evo kako mi izgleda, nakon flasha pa kada opet konektujem sa sx++
EDIT 2:
skontao sam da je problem do GDFS-a, jer ubaci sam neki drugi i sada mi javalja, sacekajte dok se pali, medjutim pravo dugo traje i ne pomice se od prve cetvrtine ona crtica, ima li neko mozda volja da mi uploaduje svoj gdfs backup pa da pokusam ubaciti?
Zadnji uredio ravilov : 09-03-2008 u 19:47 Razlog: koristi gumb EDIT!
da, da uradio sam to, ali izgleda nije nesto dobro bilo, jer taj file ima 0kb i nemogu da ga ubacim javi neku gresku.
zar, ne moze neko da mi posalje svoj backup da stavim?
Evo ti moj backup;
http://rapidshare.com/files/98194334...ACKUP.rar.html
Zna tko ako bi mogla ići na w810 neka jača baterija npr. od 950 mAh (od w850) jer sam čuo navodno su im baterije iste veličine...
pokusao sam, nazalost isti problem, na onom djelu gdje pise sacekajte zastopa,
@reni90,
Koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove!
Evo da vam javim da sam u servis odnio i omdah mi vratili sve, sada sam napraivo backup i siguran sam, zelim se posebno zahvalitu @anthony_c i @MASVA na pomoci
Edit:
Sada sam dosta patchova dodao i svasta nes naucio, ali imam jedan problem, kada primim poruku, otvori mi se precica za bloothoot irde calendar itd, u new events nema poruke, ali propustene pozive prikazuje. U gornjem cosku vidim kao malu poruku, ali ne pojavi se kao prije odmah u new events poruka.
I kada mi provider posalje postavke za gprs ne pojavi se da li prihvatiti postavke, nego poruka sa nekim kodovima.
Zadnji uredio reni90 : 11-03-2008 u 01:09
treba mi tacan postupak mjenjanja skina i koji su mi programi potrebni. hvala u naprijed![]()
Ne treba ti nikakav program za to ako imaš sysgfx patch samo ubaciš sve dijelove skina u gfx mapu i to je to... možeš ubaciti i dijelove skina u tpa/system/multimedia/mp ali ti to ne preporučam baš jer onda svako malo mob sam vrati onaj originalni skin i pojavljuju se problemi sa load-iranjem slika...
ja mislim da je taj skin na slici za walkman media player 2 a ne 1 koji ima w810
ako ipak ima takav skin zamolio bih neko da uploaduje.
Čemu služi ovaj patch...
;W810 SW-R4EA031
;replace time for sms sound. improved for higher times
;(C) HierOS, svinuk
;(p) qwerty12
v.2 Final
+44140000
;134449C: 10270000 204E0000 ;20sec
;134449C: 10270000 30750000 ;30 sec
;134449C: 10270000 C8AF0000 ;45 sec
;134449C: 10270000 60EA0000 ;60 sec
;134449C: 10270000 c0d40100 ;2min
;134449C: 10270000 20BF0200 ;3min
Mozda i jest. Ovo moje je samo pretpostavka.
onaj patch sto stavlja pass za sms file manager i sl, confidenty v3, mislim da se tako zove.
Kada stavim keyprotection, znaci da mi trazi pas kada odklucavam mob ima problem, pritisnem ja zvjezdicu pise mi Now pres unlock, medjutim nemogu da pritisnem unlock, ima li ispravljena verzija mozda?
@reni90
nije ti greska u patchu nego si moras "isprogramirati" svoj password, pogledaj na dnu vkp fajla imas brojve sa kojima namjestis proizvoljan password od max 6 brojeva sa hex kodom i onda kad otkljucavas tipkovnicu moras prvo utipkati tu kombinaciju brojeva sta si stavio i onda ti se pojavi unlock
ako si vec stavio patch, dovoljno ti je samo promjeniti taj kod i staviti ponovno, ne treba ga micati pa stavljati opet. pozdrav
Nemojte stavljat keypad protection password jer to ne funkcionira kako treba,ja sam probao to stavit pa sam morao vadit bateriju jer ne pita pass nego samo nemožeš otključat tipkovnicu,bezveze totalno...![]()
i ja sam mislio da ne radi dok nisam malo potrazio po forumima. evo ovdje je potpuno funkcionalan patch sa trenutnim passwordom "0000". http://rapidshare.com/files/99441032...ty_v3.rar.html
ukoliko zelite promijeniti pass, na dnu vkp-a su brojevi koje samo stavite umjesto trenutnog "30303030" tj ovih "0000"...nije komplicirano![]()
evo sam pokusao i nemoze, a to 30303030 sto pise mi uopste ne odredjuje pas, ja tu stavim jedan a na mobu ostao stari.
Bookmarks