evo. ako slucajno nemas "remove java restrictions" patch, preporucam da stavis, inace cete zafrkavat.
http://rapidshare.com/files/91288311...er_v3.jar.html
evo. ako slucajno nemas "remove java restrictions" patch, preporucam da stavis, inace cete zafrkavat.
http://rapidshare.com/files/91288311...er_v3.jar.html
ma da mice one gluposti
dopustiti programu citanje korisnickih podatake i ostale iz jave
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
jel može netko postat tu taj patch "remove java restrictions" jel nemogu ići nekaj na se-nse tražit patch.hvala
hvala masva![]()
dal je moguće promjenit font na w810???
nije
probali smo ja i MASVA ali nemože
Neznam na kakav font točno misliš...
Ima ovaj patch ali neznam ako radi;
ali ako masva nije uspio onda...hm...;W810-R4EA031
;change system font become italic
;© bimasakti85
44575D3C: 42 49
44575D48: 49 42![]()
Zašto video na w810 u vodoravnom položaju nije fullscreen a čini mi se da bi trebao biti![]()
ma ja mislim da on misli onako neznam sad koji je font u w810i npr. promjenit ga u Comic Sans MS ili neki drugi
i ja nekad imam takvih problema ako ubacim menu npr. od w660/w610 ili tako nekog sličnog isto mi se to pojavi
DNK,fora ti je ova ikona baterije,možeš to upload-at....
Masva zašto sad kad smo to napravili iz moba sto smonemogu više pogledat mms kad ga dobijem.. zvao sam onu službu operatera i poslali mi nešto za mms al opet mi neradi! što da učinim?
Ewo MASVA sredio sam to.. zvao još jednom na slubžbu operater. al tamo mi rekli da restartam mob, to sam napravio i sad mms mogu citat al sad nemam drugog jezika na mobu nego engleski. A nista drugo nisam radio osim ono što si mi ti pomogo i posalo... Kako da natrag dobijem ostale jezike?
Zadnji uredio croAK : 23-02-2008 u 22:40
Evo ljudi imam problem.Pokušavam raditi sve ali nikako da mi prepozna mobitel preko setool i xs,,,ništa se ne događa..Nije mi jasno.
Još me zanimalo da li se mobitel flasha sa onim driverima koji su tamo u uputama ili driverima koje ima moj mobitel(oni .fbn i .mbn fajlovi )?Imam neki dboo5 ,,,nešto tako.????
Evo uspio spojiti mob..Aj molim te recite mi koje drivere za flashanje da koristim,,nisam siguran a vidim da se ovdje dosta ljudi razumije u ovo...
![]()
Imam Firmware Version: R4DB005...
Huh? Kakve drivere?
Ako ti je komp prepoznao mob, ne trebaju ti vise nikakvi driveri.
Ako si mislio na firmware, najbolje da koristis onaj u prvom postu u ovoj temi, za njega ima najvise patcheva.![]()
Ovako,,naravno htio sam se malo igrati više i nravno zeznuo sam mob..Sada ga uključim i pokazuje mi logo sony ericssona,,, i tako cijelo vrijeme.Napravio sam backup gdfsa ali kako ga primjeniti.
Sada mi ga neće ni prepoznati u programima
HEEELPPPP
Bookmarks