Surprise, surprise![]()
Surprise, surprise![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
To je tvoje mišljenje i po tome si u pravu ali ovaj uređaj jednostavno nije - a tko kaže da i mora biti - za široke mase. To je jednostavno uređaj koji će cijeniti ljudi koji su puno u pokretu a ponekad trebaju više od smartphone uređaja, kao npr. veći ekran za bolji pregled neke prezentacije, teksta ili pak veća i komotnija tipkovnica za lakše upisivanje dužih tekstova, emailova itd. Meni se to, recimo čini u redu i nešto što bi mi trebalo, a znam da nisam jedini koji tako razmišlja.Stvar je u tome da taj "laptop" zapravo nema neku veliku iskoristivost
Tim ljudima će biti odlično i to da neće morati čekati sistem da se učita, već će na pritisak gumba moći početi raditi gdje god da jesu.
A kad opet malo razmisliš kakav je trend razvoja web aplikacija, sve manje i manje je nužno imati išta više od email i web preglednika i veze na internet (iako će Foleo imati i više) - ne znam za tebe, ali ja kad malo razmislim, i kad sam na poslu, preko 90% vremena sigurno koristim samo te aplikacije. Pa ti sad razmisli, nije li ovo možda uređaj koji je ipak malo ispred svog vremena?
BTW, ja nemam svoj Palm Treo zato što nisam htio nositi laptop za sobom cijelo vrijeme, nego to nikad nije bila niti opcija - nositi laptop za sobom - šta ću nasred ulice stat, otvarat torbu, vadit laptop i pregledavat koji mi je idući sastanak? A u uredu sigurno neću pisati emailove i slično na Treo-u...Lakse je dobiti ljude da probaju youtube i zavole ga, nego da si kupe igracku za 500 dolara koja im zapravo samo olaksava rukovanje sa njihovim palm uredjajem, kojeg su ionako zapravo kupili da ne moraju nositi laptop sa sobom i nista vise.
Upravo tako! Ako ti ne treba, nije za tebe.Foleo samo ima tipkovnicu i veci ekran.
Ovaj novinar ili ne zna čitati engleski, ili je pristran jer ne govori istinu. Foleo zapravo nije ukinut nego je njegov razvoj odgođen ali je još u planu i nadam se da će, nakon što Palm poboljša ponudu svojih smartphone-a, izaći još bolji Foleo. Kao što sam rekao, možda danas jednostavno nije bilo vrijeme za Foleo.
Bookmarks