= Citat = Izvorno postao speedcats Pregledaj post
Opet komentar bez suvislog argumenta, no navikao sam na to od tebe.
U prvom postu sam sve argumentirano, no meni se cini da si zaslijepljen obozavanjem Palma i vise ne vidis argumente druge strane. Ponovno dok sve ovo pises prakticki prepisujes argumente stranih novinara i blogera i zaboravljas zahtjeve domacih korisnika PDA i smartphoneova koji se razlikuju od stranih.

Jeb.. uređaj koji nema nikakvu podršku, pa za njega ne možeš kupiti ni torbicu kak se spada.
Koji je to uredaj? Ne kupujem cesto dodatnu opremu, no ne znam za niti jedan uredaj koji se prodaje kod nas i ima tako jadnu ponudu dodatne opreme. Palm svijet je jedan ekosistem i zato Palm mora sam proizvoditi i prodavati dodatnu opremu.

bla bla bla
Da, Palm ima pun kufer dodatne opreme, no to nije tema ovog threada, nego je tema revolucionarni Palm Foleo koji bi treba promijeniti svijet.

To nije laptop
Nije, jer da je za istu bi lovu nudio i banalne stvari poput reprodukcije mp3ca.

već dodatna stvar koju možeš a ne moraš kupiti i ne vjerujem da će se nešto kupovati u HR jer smo mi jako nazadni po pitanju poslovne tehnologije (BlackBerry i sl.).
Koristio sam BB, a sad koristim MS Direct Push i ne smatram da je ikome toliko potreban, a mogucnosti za koristenje takvih usluga kod nas ima i mene je zacudilo koliko ljudi zapravo i zna za BB no nije im potreban. Ponovno: hrvatska ima drukcije zahtjeve od SAD-a i obratno.

isto tako mislim da BlackBerry u HR jako slabo prolazi ali pogledaj uspjeh u svijetu, pa tako i njihovu podršku... definitivno su Palm, Nokia i BlackBerry po tome u samom vrhu....
U svijetu? Koliko znam, neki zapazeni uspijeh ima samo u SAD-u gdje je kultura e-maila dosla puno dalje i kod njih mijenja SMS koji je dosta skuplji nego kod nas.

I bilo bi lijepo kada bi se i ostali potrudili. Od ovoga korisnik može samo profitirati-na tebi je jednostavno izbor: "Kupi ili ostavi". Ali da ga ima u ponudi, dobra je stvar!
Zgodno je sto ga ima u ponudi, no za 500 dolara ne nudi NISTA. Sve to moze tvoj Treo, moja Nokia ili Shamanixov TyTN. Foleo samo ima tipkovnicu i veci ekran.

http://gizmodo.com/gadgets/iron-gadg...ook-265374.php