Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 38

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    StarTAC :)
    Operater
    T-Mobile, Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    8.357
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.357, Nivo: 21
    Bodovi: 8.357, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @speedcats Gle ti kao ociti fan Palma mozda i gledas na to kao dobru stvar da ims uz svoj treo, ali ja cisto sumnjam da ce se to dobro prodavati u Americi, a kamoli kod nas. Stvar je u tome da taj "laptop" zapravo nema neku veliku iskoristivost, a za te pare se moze dobiti i pravi lap koji ti moze posluziti za bilo sta. Ovo sta kazes za Palm da ima dobru podrsku za svoje proizvode stoji, ali napraviti assesoar za Palm uredja u obliku mini laptopa ogranicene iskoristivosti je u najmanju ruku cudna odluka te tvrtke.

Spominjes Blackberry i kako lose prolazi kod nas. Ovo ce ti mozda biti sok, ali ipak je ovo drugi kraj svijeta, sa potpuno drukcijim mentalitetom ljudi. Ljudi koji su naucili sve obavljati i dogovarati telefonom i mobitelom, a ne e-mailom.
    Ali to je OT.

I mala napomena, svima odgovaraj u jednom postu, a ne da su tvoji postovi jedan ispod drugoga. Samo da znas ubuduce, jer bolje da te ja upozorim nego mod sa banom.
    Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xianfu Pregledaj post
    @speedcats Gle ti kao ociti fan Palma mozda i gledas na to kao dobru stvar da ims uz svoj treo, ali ja cisto sumnjam da ce se to dobro prodavati u Americi, a kamoli kod nas. Stvar je u tome da taj "laptop" zapravo nema neku veliku iskoristivost, a za te pare se moze dobiti i pravi lap koji ti moze posluziti za bilo sta. Ovo sta kazes za Palm da ima dobru podrsku za svoje proizvode stoji, ali napraviti assesoar za Palm uredja u obliku mini laptopa ogranicene iskoristivosti je u najmanju ruku cudna odluka te tvrtke.

Spominjes Blackberry i kako lose prolazi kod nas. Ovo ce ti mozda biti sok, ali ipak je ovo drugi kraj svijeta, sa potpuno drukcijim mentalitetom ljudi. Ljudi koji su naucili sve obavljati i dogovarati telefonom i mobitelom, a ne e-mailom.
    Ali to je OT.

I mala napomena, svima odgovaraj u jednom postu, a ne da su tvoji postovi jedan ispod drugoga. Samo da znas ubuduce, jer bolje da te ja upozorim nego mod sa banom.
    Ostavit ćemo statistike da pokažu, nećemo nagađati (što se tiće prodaje).
    Čudne odluke pokreću tehnologiju. Nije li Internet, google, you tube i sl isto tako bila čudna odluka na početku?
    Što se tiće BB-a, ne šokiraju me takve stvari, ali hočeš reći i da je Njemačka potpuno drugi mentalitet? Tamo je BB jako popularan. isto tako i mail. I ja ga koristim i ne namjeravam ga se više odreći, tako da ćemo vidjeti hoće li se i mentalitet mijenjati.

I na kraju hvala na napomeni na kraju, ona je najsuvislija od ovoga što si napisao
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja isto mislim da je ovaj palm companion totalni promasaj..

Zasto bi nosio i palm i neki palm mini laptop da ih umrezavam i neznam sta sve ne jos, kad mogu jednostavno uzet HTC Shift kad izadje i u njemu imam sve sto mi treba, cak i vise nego sto palm i taj njegov mini laptop companion zajedno mogu ponudit. Ne moram nosit 100 uredjaja i umrezavat ih kad to sve mogu sa jednim.

Jest da ce HTC Shift biti dosta skuplji, al je visestruko bolji..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Programiranje za palm uređaje - pocetnik - Help
    By Mad Scientist in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 12-01-2006, 12:49
  2. Linux (SuSE) i Palm
    By Mad Scientist in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 31-03-2005, 23:10
  3. Palm T3
    By gandalf_hr in forum Pocket PC/PDA