Naravno, vidjet cemo kad uredjaj dodje u prodaju koliko ce biti konkurentan i popularan. Imas pravo sto se tice ovi web servisa da su bili cudna odluka na pocetku, ali mi govorimo o proizvodu, a ne web usluzi. Lakse je dobiti ljude da probaju youtube i zavole ga, nego da si kupe igracku za 500 dolara koja im zapravo samo olaksava rukovanje sa njihovim palm uredjajem, kojeg su ionako zapravo kupili da ne moraju nositi laptop sa sobom i nista vise. Znaci pda je postao svojevrsna zamijena za laptop(naravno ogranicenih mogucnosti), a sad Palm kaze da im je ipak najbolje imati i laptop i pda uz sebe. Nema bas smisla, jel da?
BB kao usluga kod nas jos nije zazivjela posebno zbog cijena uredjaja. Pretplata od 80 kn(govorim za T.mobile) bi isto mogla biti niza, ali glavna je tu prepreka taj mentalitet. Znam po sebi, radije nekoga sada nazovem i odmah dobije odgovor, nego mu saljem mail, pa svakih 10 min gledam jel odgovorio. Ako cijene padnu, pa to postane zanimljivo i mladjoj publici koja dosta komunicira mailom, e onda cemo vidjeti koliko ce ljudi gristi na BB. I nemoj molim te usporedjivati njemacku i nas, u bilo cemo, pa i u mentalitetu. Miljama su od nas, a to sto oni dosta koriste BB bi pripisao velicini zemlje. Trebalo bi statisticki usporediti koristenje BBa tamo i ovdje, pa da mozemo povuci neke paralele.
A meni pak od ovog sta si ti napisao nista nije suvislo.

Odgovori uz citat
Bookmarks