tako rade zato jer to mogu naplatit,svi njihove aute smatraju 3 puta vrjednijima!!!da se croma mogla jednako dobro prodavat bez klime ,kaj mislis da bi je imala..............
ajde vec kad hoces o autima,uzmi jedan audi a4 97 god.,koji nema stakla na struju,nema klime...a auto od 50 000dm,ili sad golf 4 jos ima stakla na palentu,sramota,dok kod fita,evo croma 88god seriski ima i automatsku klimu i da ne govorim sta sve ima,njemac ti sve naplti sta stavi,evo nedavno sam gledao i genschera s350td mislim 95 god bez klime,sramota
tako rade zato jer to mogu naplatit,svi njihove aute smatraju 3 puta vrjednijima!!!da se croma mogla jednako dobro prodavat bez klime ,kaj mislis da bi je imala..............
Pa baš ne vidim puno Croma po cesti dok ovijeh Njemaca k'o u priči...![]()
1. mislim da mozePoslao: davor
Bok ja sam novi ali vec duže vrijeme pratim rad foruma.Imam par pitanja u vezi S55.Možda bi najkompetentniji za odgovore bio Gog pošto ga je i testirao.
1.Da li se može kao i na C55 vanjski zvuk iskoristiti kao mejodija?
2.Kakva je slika u odnosu na T68?
3.Što se sve od dodatne opreme nalazi u standardnom pakiranju?
4.Koliko dioda osvjetljava ekran što je problem na mojem S35?
Primjetio sam na slikama u Mobilu da kutovi ekrana nisu baš najbolje osvijetljeni.
5.Na jednom stranom forumu pročitao sam da bi se u finalnoj verziji mogao pojaviti i FM radio?!
6.Da li je za aktivaciju handsfree-a potrebno ući u menu za vrijeme razgovora ili se može primjerice sa dužim držanjem zelene tipke automatski aktivirati handsfree?
Unaprijed hvala
2. tu su negdje, cini mi se da je display na s55 malo pixelastiji
3. nisam ima verziju koja ce se prodavati u hr. ali trebao bi dobiti serijski kabel i kameru
4. nisam brojao diodeali nije kao na s35, to sigurno
5. sumnjam
6. dok razgovaras preko soft tipke ukljucujes handsfree, ne moras u meni
Nadam se da sam pomogao...
Jesi!
Još mi samo lova treba.
Kad već odgovaraš ima jedna stvar koja me zanima , da li je moguć upis melodija putem tipkovnice?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nažalost nije jer kao da su se dogovorili sa operaterima da se može stviti novu melodiju samo putem SMS-a,ali što će ti upisivanje melodije kada si ju možeš snimiti(dok npr. svira CD u muz. liniji) da bude dojava poziva.
Samo stvar principa , ništa više.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma pregurat ćemo to....![]()
Pa to nabijanje je stvar prošlosti, pa ja na mojoj kanti od moba snimam zvuk i dodjeljujem ga davežima iz imenika.
Viva la Nippon!!!
davore,na s55 se može snimati vanjski zvuk kao melodija.sigurno!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Jako je dobro kad se nešto može uraditi automatski bez puno muke npr. snimiš zvuk i staviš ga za zvono.Štos je samo u tome da svaka dobra automatika može biti ručno zaobiđena.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks