Ako je tako, onda i u cronetu treba doći brzo.... danas sam bio u cronetu i nemaju niša mobitela. Kažu da je sve prodano.... Inače jel moguće da će cijena S55-ice s ugovorom biti manje od 200 eura, tj oko 1500 kn?? Tako sam ja bar čuo....![]()
Ako je tako, onda i u cronetu treba doći brzo.... danas sam bio u cronetu i nemaju niša mobitela. Kažu da je sve prodano.... Inače jel moguće da će cijena S55-ice s ugovorom biti manje od 200 eura, tj oko 1500 kn?? Tako sam ja bar čuo....![]()
Sumnjam, s55 ce na trziste dolaziti s kamerom, a cini mi se da ce ipak biti skuplji od onog sapuna t300.
gog: a cini mi se da ce ipak biti skuplji od onog sapuna t300.![]()
A šta se neće moći kupiti bez kamere.... neću valjda morat ponovo na crno tržište.....![]()
![]()
Siemens na crno? Nakon svojih iskustava to ti bas i ne bih preporucio, pogotovo ne sa sofisticiranim uredajem kao sto je s55.
A zašto?? Šta si imao malo negativnog iskustva ()....
Ne malo, nego puno... vec me znaju u servisuI sa sl45-icom i sa starim s25
a općepoznata činjenica je da se na crno ne kupuje ono na čemu piše siemens i ericsson... na crno kupiš kakav pouzdaniji telefon koji nema toliku hiperproizvodnju kao gore navedeni i kojeg nema preko operatera po pristojnoj cijeni za nabavit....
A to bi bili koji, panasonic mozda? LOL!
gle, panasonic prvi... panasonic nije baš podržan od našeg zastupnika da ide u pakete, tako da na crno ima osjetno nižu cijenu, a rizik je gotovo nikakav jer se panasonici ne kvare ni približno koliko siemens ili ericsson...
ti veliš da te već znaju u siemensovom servisu, a ja već tri godine furam panasonica pa niti ne znam di ima servis kakav jer mi nije trebao. g600 je trajao 2 god i 9 mj. i da mu nije antena bila pukla kad sam se povlačio po ksetu u preuskim trapericama možda bih ga još nosio.... a 75icu ti javim kad počne izvodit gluposti (ako počne).... naravno, u ovo ne uračunavam lošije panasonice tipa 35 i 52 koji su malo šlampavo napravljeni u nekim detaljima, ali inače nema beda.... švabo je švabo, al japanac je ipak japanac....
Ja nestrpljivo čekam iako neću pred rudo! Ipak imam ja savjetnika...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
A kaj se ima na panasonicu uopce i za pokvariti?![]()
gle, kaj se ima na ericssonu (tipa zasloni, baterije, veza mikrofona u vratima s telefonom, blablabla) to se ima i na panasonicu sve... a kaj se na siemensu kvari da te u servisu poznaju? baterija? to ima i panasonic... tipke? to isto ima i panasonic... ne sjećam se više kaj si se žalio da ti baš ne radi, al mi se ne čini da je to nešto što ostali telefoni nemaju
Moras priznati da je sl45 ipak tehnoloski napredniji od svih panasonica do sada (ajde mozda mozes izuzeti gd67-icu). Kada svu tu elektroniku spremis u tako malo kuciste problemi su neminovni...
priznajem..... ali da se barem kvare te 'napredne' stvari ne bih ništa rekao.... šteta je što se kvare one uobičajene![]()
tako da o tome što preko oglasnika - EOD
Skužil sam kod Siemensa da treba kupovat aparat dok je nov na tržištu i onda nema problema.Imam dojam da nakon prvih serija prebacuju proizvodnju negdje na istok ili sl.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Lako moguće. Znači navali još malo pa nestalo... a kako si došao do tog zaključka šljaka?
Danas sam po prvi put vidio u oglasniku da netko prodaje S55!! Tip nije ostavio broj, daje garanciju na 12 mjeseci, i ako netko bude zvao, neka pliz napiše cijenu.....
Jednostavno , imam prijatelja koji isto koristi Siemens s tim da ga ja kupim dok je još relativno nov na tržištu , a on čeka da padne cijena.Ja navratim u servis zbog nove verzije softvera , a on je redoviti posjetioc.Interesantno je da se to ponavlja kod svake verzije koju kupi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Upravo skidam S55 emulator pa da vidimo kako radi.
Ne budi sebičan , daj link.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da stvarno . . . Hocemo link![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ajde VIKI!!! Vidiš da svi želimo to isprobati!!![]()
Inače se skida sa siemensovih stranica ali potrebna je registracija i traje pun kufer. Ali radi!
LINK!
![]()
Zadnji uredio viki2win : 03-12-2002 u 23:43
Tvoj web ? ? ? daj mi link i za to . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
htio sam olakšati...ali evoPoslao: " Player 4 ever "
Tvoj web ? ? ? daj mi link i za to . . .
Bookmarks