Kako sam primjetio podforumi
MMS # EMS # xMS :) # Java
Bluetooth
GPRS # UMTS
nemaju svoje moderatore pa predlažem sebe kao moderatora za njih.
MMS # EMS # xMS
# Java
Bluetooth
GPRS # UMTS
ni u jednom
Kako sam primjetio podforumi
MMS # EMS # xMS :) # Java
Bluetooth
GPRS # UMTS
nemaju svoje moderatore pa predlažem sebe kao moderatora za njih.
mislim da nisi dobro postavio anketu. pa čak i nema razloga za njeno postavljanje. ako imaž želju i naravno znanje o nečemu gdje bi bio mod samo javi pa če se ljudi javiti. Ja sam ZA, ali ne znam za što imaš najviše afiniteta.
dobar grah daleko se čuje
Postavio sam anketu da se ne moraju brojati na prste oni koji su za. Što se tiće tema, u svima se dovoljno snalazim da bih mogao biti moderator
o camu znas najvise od navedenih ?
MMS # EMS # xMS # Java
Bluetooth
GPRS # UMTS
It's nice to be important, but it's more important to be nice
O svemu znam dosta toga, a najviše valjda o Bluetoothu
onda cemo ti postavit par pitanja i ak tocno odgovoris - moderator si.
nisam protiv,al mislim da si još mlad forumaš i trebaš vremena za dokazivanje,ko zna možda u bližoj budučnosti postaneš mod nekog malo jačeg podforuma...
...NHF
ajd tomo nabaci neko pitanje
zašto??????..pa ionak bu našo sve na netu....![]()
Forumaš godine :)
Možda bi najbolje bilo da se u javu stavi moderator, da malo živne taj forum...
...moderator sam ne može potaknuti rast foruma ako sam posta u njemu...
Već je bilo rijeći o djelovima foruma bez moda (i bez prometa) i donešen je zaključak da takve stvari mogu održavati i supermodsi (a tako zalaze samo ljudi koji imaju poteškoća ili entuzijasti i nema začetavanja na istima)...
Naravno ukoliko baš to želiš što se mene tiće može ali neće li ti to odnijeti previše vremena...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Da, ali ako moderator pokrene zanimljive teme, naravno da će forum oživjeti.
Moj ICQ broj je 291151165. Tko želi može mi postaviti pitanja (dok sam online) i onda ja imam rok npr. 2 minute za odgovor, jer za to vrijeme ionako nemogu naći odgovor na netu.Poslao: tomo
zašto??????..pa ionak bu našo sve na netu....![]()
dvije stvari... odluči se za nešto, pa onda ako dobiješ i ako ti ide možemo razgovarat dalje. i drugo, nisam vidio neki pretjerani trud od tebe niti u jednom od tih foruma postavljanjem nekih zanimljivih tema koje bi potaknule neku raspravicu... inicijativa se cijeni i počinje na taj način pogotovo u malim i praznim forumima. ak dobiješ moda to je onda tvoj kutak koji uređuješ, a prije pokaži da taj kutak možeš učiniti zanimljivim (ne nužno ogromnim kao siemens ili SE) pa ćeš dobiti podršku od članova koje tamo okupiš i zadržiš da postaneš mod.
..."zappan" ti je rekao...odredi sam u kojem podforumu želiš biti mod te pokreni thread,ili nastavi ovdje...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Dobro. Ako je tako. Za sad se odlučujem za Bluetooth.
Još se nisam baš potrudio, ali za bluetooth već mislim da znam kako bi mogao oživjeti.
odlično, realiziraj ideje pa se javi.
Bookmarks