Dakle ljudovi,
zadnja verzija koja je na nokiji je V. 2.50, 13-02-2003, NHL-8. Zanima me jel se isplati stavljat novu verziju na mobitel i jel mogu ja to sam ili moram nositi u servis.
hvalaa
Dakle ljudovi,
zadnja verzija koja je na nokiji je V. 2.50, 13-02-2003, NHL-8. Zanima me jel se isplati stavljat novu verziju na mobitel i jel mogu ja to sam ili moram nositi u servis.
hvalaa
To je prva verzija ikad napravljena za 3650
Zadnja dostupna je 4.17 a isplati ju se stavit jer će ti telefon radit brže i stabilnije i neki programi i igre koji nisu a trebaju radit na njoj - radit će.(meni je tako bilo na 6600 nakon nadogradnje sa 3.42 na 5.27)
Sam nemožeš osim ako imaš servisnu opremu za to,inače - najbliži servis ili lokalni majstor.
Zadnji uredio sms freak : 29-05-2007 u 01:39 Razlog: opremu a ne opermu,tipkarska greška
hvala freak!
Meni je poslje nadogradnje 6600 radila puuuno sporije pa sam vratio nazad stariju verziju...
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
Zna li netko koja su poboljšanja na Nokiji E70 s novom verzijom softa v.3? Tražim po stranim forumima, ali se ne spominje. Symbian freak ima opis poboljšanja stare verzije softvera (v.2).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks