Mala greska ali nisam osim HTC-a nista drugo uspio naci kod nas, a da ima sve sto je potrebno, meni je jedino logicno HTC 3600 jer je ekran manji samo za 0.2" od trazenog
Mala greska ali nisam osim HTC-a nista drugo uspio naci kod nas, a da ima sve sto je potrebno, meni je jedino logicno HTC 3600 jer je ekran manji samo za 0.2" od trazenog
Istina, P3600 sam i ja nasao kao neki najlogicniji izbor, ali ipak mi ima previse manjkavosti - premali ekran koji nije VGA - nikako mi nije jasno kako HTC nakon MDA II nema niti jedan model s normalnom velicinom ekrana od 3,5 incha nego sve neke mini ekrancice od 2,8 incha i sad odjednom se pojavi model od 5 incha - totalno bezveze. A i GPS prijemnik je osrednje kvalitete (nije SirfIII)...
Navedeni X800 ima i VGA i 3,5 incha i GPS SirfIII + TMC i HSDPA... Druga stvar koja mi nije jasna je opcenito jako losa zastupljenost HSDPA uredjaja... Sad vec rade PCMCIA-e od 7.2 Mbit-a, a ima sve ukupno cca 3 modela telefona koji podrzavaju nekih 1.8 Mbit-a (sto je i dovoljna brzina, ali barem da je veci izbor)... Imam prakticki besplatni web'n'walk pa mi je steta to ne iskoristit
OK, kad nitko nije uspio nista naci, onda vjerojatno nista niti ne postoji, nije problem u mojem trazenju![]()
Hvala na sugestijama...
Bookmarks