Trebao bi mi program koji poboljsava kameru(npr. CIF to VGA,VGA to 1.3mpx,1.3mpx to 2.0...) za windows mobile 2003,pa ako netko zna neka mi pomogne.
Hvala
Trebao bi mi program koji poboljsava kameru(npr. CIF to VGA,VGA to 1.3mpx,1.3mpx to 2.0...) za windows mobile 2003,pa ako netko zna neka mi pomogne.
Hvala
Neshto sumnjam da je to izvodljivo. Bilo bi da je kamera 1,3Mpx, ali da je sofverski ogranichena na slike u VGA, ili nekoj slichnoj rezoluciji, pa da se trazi program koji ce "otkljuchati" kameru da hvata fotografije u maximalnoj rezoluciji. Poboljshanje na koje ti pucash... Teshko...
Nema sanse jer je kamera hardverski ogranicena. Ne mozes ti mjenjati rezoluciju navise jer to ovisi o cipu kamere
A za symbian postoji program,kada se koristi stvarno je veca rezolucija i bolja slika
...to je povećanje, razvlačenje slike - ista stvar kao da sliku slikanu VGA rezolucijom otvoriš u bilo kojem programu za obradu slike i napraviš RESIZE na određenu veličinu... tako da to nije prava rezolucija, a sličnu tehniku su koristili kod SE K700... varaš se ako kažeš da je slika bolja...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a bas me zanima takav program, ajde da povecava rezoluciju ali da napravi sliku boljom
daj link od tog programam
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Nije samo razvlacenje,to sam nasao na getjar-u,frendu za 6600,usporedili smo slike,prebacili na komp,a u opisu na getjaru pise da program stvarno mijenja a ne razvlaci sliku
a jel to tebi logično? meni nekako nije
Pa nije,ostali programi samo razvuku sliku,nevjernici,e moram nac program pa cu vam uploadat da vidite
Nisam siguran jel postoji takav program za moto smartphone, ali covjek trazi program koji radi interpolaciju slike. Evo sta sam nasao na google-u o interpolaciji.
Interpolacija
Mogućnost je programskog umjetnog povećanja rezolucije snimke dodavanjem nepostojećih piksela putem kompleksnih matematičkih izračuna. Postoji i tzv. hardverska interpolacija, gdje uz programsko povećanje broja piksela posebne konstrukcije leća u slikovnom senzoru omogućuju hvatanje dijela dodatnih svjetlosnih informacija za što bolji izračun i povećanje koje nerijetko udvostručuje finalnu rezoluciju snimke. Oko takve vrste interpolacije nerijetko se vode prave bitke korisnika o kvaliteti interpolacije, no bilo koja vrsta interpolacije ne daje već oduzima kvalitetu snimci i preporuka je da je ne koristite ako vam nije neophodno potrebno takvo uvećanje rezolucije snimke.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
To vam je isto kao da interpolate fotic,ista stvar
Evo vam software za symbian da poboljsate rezoluciju
http://www.getjar.com/products/6307/PhotoAcuteMobile
I procitajte ovo
"Size matters, details make the difference
PhotoAcute Mobile produces 2-times larger photographs (for example, 2400x1800 instead of 1600x1200 for Nokia N90). Unlike the digital zooming and image sharpening, resultant photographs produced by PhotoAcute Mobile do really have higher spatial resolution. Small, thin and far away objects, textures and inscriptions become recognizable."
jesi probao to? ako jesi, na čemu?
To mi je imao frend i funkcionira!!!!!!!
dobro, a na čemu točno radi?
Kaj mislis na kojem OS-u?
Symbian
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Nije nemoguce, lijepo gore ti pise kako zapravo to radi.
K700 ima ugradjenu interpolaciju slike sa VGA na 1.3 mpx. Znaci on ima VGA kameru, ali moze sliku interpolirati na 1.3 mpx.
to je za 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, N70, N90
Bookmarks