ajde malo vise reci o tome
to je jedna fenomenalna simbian aplikacija, cak i najbolja koju sam ja ikad vidio!!! dakle, cijeli vas ljubimac serije s60 imate na svom kompu... neznam kako bi to opisao... ovo mrate vidjeti!!!! ali naravno morate imati bluetooth adapter na kompu da bi moglo funcinirati
-ako ko zeli nek ostavi mail pa cu mu poslati
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
ajde malo vise reci o tome
najbolja mi je sema s kamerom i foticem, sakris mob u drugu prostoriju i sve vidis na kompu kaj se tam dogadja... jedva cekam kad dodje od sestre frendica, onda cu ga sakrit na dobro mjesto u wc-u
he he he
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
postoji nesto slicno za java telefone, pc control, dakl imas daljinac za pc na mobiju, s njim upravljas real palyer, wm palyer i sl. naravno nije istog kalibra kao symbian programi jer java nemoze toliko posegnuti u tlefon kao symbian
el nino mozesh li mi poslati remote s60, ja imam neki remote s60 ali ne radi :-((
uvec@yahoo.com
TNX
poslano
da mozes gledat kako kenja?Poslao: el nino
najbolja mi je sema s kamerom i foticem, sakris mob u drugu prostoriju i sve vidis na kompu kaj se tam dogadja... jedva cekam kad dodje od sestre frendica, onda cu ga sakrit na dobro mjesto u wc-u
he he he
Nije to to. To je program za SE kojim se mob može koristiti kao daljinski za komp. Ali ovo je program kojim se sa kompa kontrolira mobPoslao: lopster
postoji nesto slicno za java telefone, pc control, dakl imas daljinac za pc na mobiju, s njim upravljas real palyer, wm palyer i sl. naravno nije istog kalibra kao symbian programi jer java nemoze toliko posegnuti u tlefon kao symbian
Joj salji mi to na
mladen_jakovljevic@hotmail.com
SKR. je SKR. za SKR.
poslano
Hvala el nino!!!
Ajde može i meni ta aplikacija na file11@vip.hr . Nadam se da mi ta aplikacija neće srušiti software ko dvije igrice koje sam stavio (lord of the rings) i morao ga dati na popravak tj. ponovnu instalaciju softwarea. Tnx
no, di su te slike priljateljica na wc-u?![]()
pih, ja ga nisam primio![]()
SKR. je SKR. za SKR.
pa nisam rekao da je isto, rekao sam da je slicno !Poslao: cyberphere
Nije to to. To je program za SE kojim se mob može koristiti kao daljinski za komp. Ali ovo je program kojim se sa kompa kontrolira mob![]()
Drugi put pisem. Aj pls. mladen_jakovljevic@hotmail.comPoslao: el nino
to je jedna fenomenalna simbian aplikacija, cak i najbolja koju sam ja ikad vidio!!! dakle, cijeli vas ljubimac serije s60 imate na svom kompu... neznam kako bi to opisao... ovo mrate vidjeti!!!! ali naravno morate imati bluetooth adapter na kompu da bi moglo funcinirati
http://www.aivanet.com/en/index.php?...e=remote%20s60 evo vam decki link, imate 3 verzije programam pa uzivajte ...
chevapi for men
Pa kao da nisam pokusao. 1.2 ne radi, ili bar ja ne znam namjestiti da radi, a ove su u rar file a ja nemam winrar, pa zato i trazim.l ................
SKR. je SKR. za SKR.
kako ne radi ... meni radi normlano !!
chevapi for men
Kako spojis? Jel mob trazis sa telefona ili sa pc-a???
SKR. je SKR. za SKR.
ja se koristim bleutootom ali kad trazim sa telefona, nadje mi AMD (ime comp.), a kad iskljucim bl. na kompu ne nadje nista
Zadnji uredio djomla : 18-03-2004 u 12:15
SKR. je SKR. za SKR.
ej sori ljudi ja sam malo zakasnio na ovu temu, posto onaj link sto je kappa napiso neradi(nemoze se skinit) zamolio bih nekog od vas na mi to posalje ako moze ( e-mail vlado1812@t-online.de )
hvala unaprijed
ajd mi molim te posalji toPoslao: el nino
Bookmarks