vidjeno, bilo je vec rasprave o tome, odlicno izgleda
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vidjeno, bilo je vec rasprave o tome, odlicno izgleda
sori nisam vidio...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Postoji možda i Ferrari verzija???![]()
![]()
![]()
kad je to bilo? Ja sam tek sad to vidio friško na mobile-review-u.
@dark siemens je sponzor mclarenu
@wb prije par dana
@wb
kad nemas prave izvore![]()
maraschino - PTICICA
Mob odlicno izgleda puno je ljepsi od prave verzije
Ne pise dzabe na Maclarenovim bolidila SIEMENS
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
neznam... nije jos dosao u prodaju. uskoro![]()
maraschino - PTICICA
ako je mju 400 obican 3000kn a ferrari je 10000kn znaci da bi ovaj mogo doci oko 15000kn
haha... ne mora znaciti. viditi cemo...
maraschino - PTICICA
Jos jedna LIMITED EDITION : http://www.siemens-mobile.com/cds/fr...174228,00.html
maraschino - PTICICA
hm... uopće ne izgleda loše,ali mi se nekak više sviđa ova McLaren edition
i meni se puno više sviđa McLaren edition. Ova mi je nekako precrvena...
maraschino - PTICICA
Bookmarks