Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ovako....kad ste se već dotaknuli baterija...koje vlada ovdje mišljenje o zamjenskim baterijama...konkretno recimo zamjenaska za G7 iznosi 62kn bez pdv-a....kaže ima i garanciju.... a sve to na http://www.baterije.hr/Canon_powershot.htm

dakle eto....ja sam milsija možda uzesti tu jednu za svoj G7 jer mi se svakako za kompakt ne isplati davati 500 i nešto kuna...a za ove zamjenske mislim ako se pravilno rukuje da nebi smjelo imati problema...
    pozdrav!

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao arbachi Pregledaj post
    pa ovako....kad ste se već dotaknuli baterija...koje vlada ovdje mišljenje o zamjenskim baterijama...konkretno recimo zamjenaska za G7 iznosi 62kn bez pdv-a....kaže ima i garanciju.... a sve to na http://www.baterije.hr/Canon_powershot.htm

dakle eto....ja sam milsija možda uzesti tu jednu za svoj G7 jer mi se svakako za kompakt ne isplati davati 500 i nešto kuna...a za ove zamjenske mislim ako se pravilno rukuje da nebi smjelo imati problema...
    pozdrav!
    Za sada sam imao prilike vidjeti dva frenda koji su za svoje Canon modele digitalnih foto aparata uzeli ovakve zamjenske baterije (doduse kupljene su u Austriji, ali mislim da to ne bi trebalo ciniti neku razliku).

Koriste se njima cca 6 mjeseci i za sada su iskustva pozitivna. Vrijeme punjenja im je mozda 20% dulje od vremena potrebnoga originalnoj bateriji da se napuni, a osim navedenoga sve je drugo manje vise isto (tu ponajprije mislim na kapacitet i autonomiju rada).

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ova firma kaže da su upravo te baterije austrijske, samo su oni direktni uvoznici..tako da mislim da je to jedno te isto.

Slične teme

1. T-Mobile MDA compact
    By frish in forum Windows Mobile
    Odgovora: 413
    Posljednji post: 03-09-2008, 14:12
  2. baterija D600-pomoć!!!
    By manija_smith in forum Samsung
    Odgovora: 43
    Posljednji post: 26-05-2007, 09:09
  3. Canon S3 IS vs Sony H5
    By refugee in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 7