Eh, sto ces kad mi se bas taj model svidio
Nije vise toliko preskup (ocito ce uskoro dobit nasljednika) i stvarno je prepun svakakvih mogucnosti za one koji ih znaju iskoristit, a nadam se da cu jednom to biti i ja
Imao sam prije nekog Sony DSC-a kojeg su mi ukrali (ak nekom treba punjac, USB kabel i poneki Memory Stick dugackog formata, nek se javi - dam jeftino), no nekako sam se odlucio na promjenu branda i po svemu sto sam dosad vidio, sve mi se jako svidja osim ove situacije s baterijom (InfoLithium je ipak dosta koristan
).
Mozda ima neki ruski firmware i za G7 koji ima barem neki indikator za bateriju
Pa ako se vec ide u Graz, sigurno bi se usput obavio jos neki shopping, tako da mislim da cu to tamo pogledat, ipak 200 kn razlike u cijeni nije malo...
Pogledat cu i to, iako jedan frend koji ima isto nekog starijeg Canon-a je rekao da je tamo kupio zamjensku bateriju, pa mu je nakon par punjenja krepao originalni Canon punjac...Ocito treba uz takve baterije kupiti i odgovarajuci punjac, a zezat se s dva punjaca negdje na putu i pazit s kojim se sto puni ... No, thanks
Hvala na sugestijama !

Ocito treba uz takve baterije kupiti i odgovarajuci punjac, a zezat se s dva punjaca negdje na putu i pazit s kojim se sto puni ... No, thanks
Odgovori uz citat
Bookmarks