Eh ja sam se jutros fino provozio. Pas mater, na semaforu se pali žuto i tip ispred mene vozi. Ne koči. Pa vozim i ja. I idemo, ali nikakva brzina - nekih 40, nije više bilo. I odluči u zadnji tren stat. Ja po bremzi, te sekunde je blokirao kotače i fiju. Dobro da sam malo pumpao, pa se uspio bacit desno od njega - stao sam na pol pješačkog (jel' netko primijetio kako auto poleti kad dođe na one mrtve bijele pruge po cesti? Ko na ledu si). I stanem, velim sam sebi "OK, to je bilo blizu", i pogledam tipa a on me gleda ko da sam neznamkaj. Otvorim prozor i velim mu da ak odluči proći onda nek prođe a ak hoće stat nek stane, a ne da se u zadnji trenn predomisli. A on meni da ima on pravo radit kaj hoće i odlučit kad šta hoće. Ne vjerujem, idiota! Rekoh da se nadam da će mi bit ispred mene idući put kad to bude radio jer da onda neću ni probat kočit nego ću mu stat s bullbarom u zubima. Odmah je digao prozor i krenuo se pravit da me nema tamo. Ima sreće kaj sam ujutro trom i pospan pa mi se nije dalo tražit sjekiru pod zadnjim sjedalom...

Uglavnom, pao mi je ovaj thread na pamet, i ABS