Evo, na googleu upisi MSN Plus i to instaliraj sad. To ti sluzi za neke stvari, vidit ces funkcije. Uglavnom, to ti automatski sprema sve s kim si se dopisivao i sprema ti smilice.
PS: ako ti ne deinstaliras WLM tebi ce se zadrzati stari smajlovi.
gdje se mogu u kompjuteru naic oni emoticonsi koje sam si naknadno dodao u msn messenger, ustvari sad vise ni nije msn nego windows live messenger.... uglavnom radi se o slijedecem.. na kompjuteru si u xp-u radim novi account pa bih htio te emoticonse prebacit u taj novi account da ne moram svi 50ak skupljat s vjerojatno 40ak razlicith mjesta.... znaci postoji li neki odredeni file ili mapa koju bih trebao prebaciti u novi account da zadrzim te stare personal emoticonse
Evo, na googleu upisi MSN Plus i to instaliraj sad. To ti sluzi za neke stvari, vidit ces funkcije. Uglavnom, to ti automatski sprema sve s kim si se dopisivao i sprema ti smilice.
PS: ako ti ne deinstaliras WLM tebi ce se zadrzati stari smajlovi.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
da al ne znam di to nac.. ono da ih spremim posebno , imam msn plus vec jedno mjesec dana i nisam naso neku funkciju da mi to spremi u neki posebni file.. jer kuzis ovo sto ja zelim je isto ko da hocu sve te smilice stavit na usb stick i dat ih nekom drugom na kompjuter kuzis? aje ako neko moze pomoc
to ti ne postoji.
drugim riječima, i ako se na istom msnu ulogiraš sa drugom adresom, na raspolaganju ćeš imati samo osnovne smajlove.
dakle, možeš zaboraviti te smajlove. oni su samo na tvom msnu i to je to...
eventualno, ako bi nečije tuđe programske fajlove zamjenio sa svojima, možda bi se i ti smajlovi pojavili, iako čisto sumnjam.
Bookmarks