Izvorno postao Crash~Override nebitno za temu, ali nemožeš ! mogu polozit sa 17 i kad napunim 18 odem na policiju po vozacku
Izvorno postao Most Wanted mogu polozit sa 17 i kad napunim 18 odem na policiju po vozacku Po novome se nemoze, jer bi ja to vec napravio... mozes sve sati odvoziti, ali dok polazes moras imat 18
Izvorno postao FatalERROR Po novome se nemoze, jer bi ja to vec napravio... mozes sve sati odvoziti, ali dok polazes moras imat 18 meni su oni mulci a autoskoli rekli da mogu,but never mind
Izvorno postao Most Wanted meni su oni mulci a autoskoli rekli da mogu,but never mind A meni su rekli da nemogu, rekli su da se prije moglo al sad ne
Izvorno postao Most Wanted mogu polozit sa 17 i kad napunim 18 odem na policiju po vozacku ...možda sa 17 i po, ali sumnjam...ja sam prije dvije godine morao čekat da napunim 18 da bi mogao polagat vožnju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::.. MOWNED -> Lista mojih uređaja kroz godinelast.fm - Wild Boy
Izvorno postao Most Wanted mogu polozit sa 17 i kad napunim 18 odem na policiju po vozacku prema novom zakonu, dok nisi napunio 18 godina nemožeš pristupiti ispitu vožnje, sve ostalo možeš obaviti, ali ispit vožnje možeš tek kad napuniš 18 godina... a sad natrag na temu
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Pravila foruma
Bookmarks