kupi IrDa adapter ili jos bolje ako ga imas na kompu i samo na igricu kliknes desnim klikom i ides Send to IrDa recipients i to je to?
Narode, moze li mi tko objasniti postupak prebacivanja programa i igrica s PC-a na mobac?! Nabavio sam, naravno "legalno" (zivio Internet), hrpu mophun i java programa za SE T-610 koje, kada raspakiram, imaju vise datoteka. Neke su s nastavkom mpn (mophun), a neke class (java). Sto i kako moram prebaciti s PC-a na mobitel da mi ispravno radi i da se u "Nove igre" na Sony-u pojavi izbornik s prebacenim programom (igrom)? Koristim originalni USB kabel i svakodnevno prebacujem GIF, JPEG i MIDI bez problema, ali ovo s novim programima, a da ne ide preko WAP-a jos nisam skuzio. Molim, pomagajte ako ste spremni!!! Thanks.
kupi IrDa adapter ili jos bolje ako ga imas na kompu i samo na igricu kliknes desnim klikom i ides Send to IrDa recipients i to je to?
Ako si gladan pojedi nesto
Nimda, hvala ti ko bratu. I mislio sam si da je nekako tako. Upravo se spremam kupiti pravi USB Bluetooth iliti "plavi zub" pa cu pokusati ... mislim da je bolje rjesenje nego IrDa!? Hvala ti puno.
i ja mislim da ti je to najpametnije!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
a u čemu je razlika između bluetootha i kabla, da li se svi programi mogu slati, i sl.
Bok svima. Drago mi je da ste se ukljucili u ovu temu. Danas mi treba stici "plavizub" pa cim ga malo oprobam javim se u forum ... Do tada drzite se USB-a, IrDe i WAP-a. Cujemo se ...
Mene zanima jel itko zna za nekakav programcic za slanje s kompa putem IrDa-e a da nije onaj tvornicki. Trebo bi si skinut s Net-a takvo nesto.Poslao: nimda
´Ko prije umre, duze je mrtav!
Šta će ti program kada ti za prijenos podataka ne treba!Poslao: Fanj
Mene zanima jel itko zna za nekakav programcic za slanje s kompa putem IrDa-e a da nije onaj tvornicki. Trebo bi si skinut s Net-a takvo nesto.
(Vidi šta je nimda napisao)
Tko rano rani, rano dan zajebe!
kaj ti ja nisam već jedno 200 puta odgovorio da ti NE TREBA PROGRAM ZA SLANJE PREKO IrDA!!! Malo po starim temama traži...Poslao: Fanj
Mene zanima jel itko zna za nekakav programcic za slanje s kompa putem IrDa-e a da nije onaj tvornicki. Trebo bi si skinut s Net-a takvo nesto.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Znam, znam ekipa.... Ali ja ponovo trazim nekoga ko zna bilo kakav program jel mi je na fax-u zabranjena (u postavkama na koje nemam utjecaja) opcija slanja ´Send to IrDa recipients´
Mislio sam da je u meduvremenu neko saznao za kakav programcic osim isporucenog. Respect!
http://www.christersson.org/index.ph...tware_sendfile
Probaj cuveni Send File. Stabilno radi, mada ne znam kako mislis instalirati bilo sta na racunar na kom korisniku nije dozvoljeno da koristi ni "send to" funkciju?
Bok svima. Ja sam sve ovo zakuhao, cijelu temu, a nisam se vec dugo javio. Rjesenje je vrlo jednostavno. Bluetooth (199 kn) domet do 10 m; samoinstalacija drivera za USB stick; instalacija Suite programa; Windows Xp - Send To: Bluetooth i sve super sljaka. Igre, programi, slike, tonovi, pregled direktorija na T610, sinkronizacija s MS Outlookom itd, s PC-a na T610 ... Ako je nekom potrebna dodatna informacija, kako to ostvariti neka mi se javi. Rado cu mu pomoci. Osobno sam s ovim malim USB stickom preporodjen. Ajd, bok ... cujemo se!
Znamoveć mi sve te prednosti bluetootha. Što misliš zašto smo (su) ga tamo gore tako hvalili???
Thank you!Poslao: vivicav
http://www.christersson.org/index.ph...tware_sendfile
Probaj cuveni Send File. Stabilno radi, mada ne znam kako mislis instalirati bilo sta na racunar na kom korisniku nije dozvoljeno da koristi ni "send to" funkciju?
EJ drhorvat,
daj mi,molim te, pošalji neke mophun igre koje si skinul ak nisu demo da ih "isprobam"![]()
e-mail : jurica.martincevic@vz.htnet.hr
WHO MESS WITH THE BEST, DIE LIKE A REST ...
Bookmarks