ja sam vidio da imaju i modovi
zanima me zasto neki clanovi imaju po 4 reda u potpisu, a ja ne mogu ni tri imati?svaki put mi javi da mi je potpis predugacak![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ja sam vidio da imaju i modovi
Seriously?
da...a jel zna tko zasto ne mogu centrirati sad svoj potpis?sad zauzima red i pol, a kad ga centriram onda kaze da je predugacak...ne kuzim?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
da ja imam malu rezoluciju 1280x1024 lol i opet 4 reda![]()
Seriously?
Od nove verzije foruma postoji i ograničenje u broju znakova u sigu (što je po meni glupo kad već postoji ograničenje od 3 reda). Već sam pitao kad će to vratiti na staro jer više nemožeš staviti ni 3 linka u sig a da ne izbaci poruku da je predugačak (iako je u jednom redu). Odgovor je bio da je ovako brži forum, da se brže učitava ili sl..
E sad moj savjet je da se uz sve ove silne reklame i adsense oglase vrati staro ograničenje znakova u sigu (ako je uopće bilo ograničenja) jer forum više nije onako brz kao nekad, a pogotovo nije brz nakon prelaska na novi server jer primjećujem da mu treba dosta da počne transfer od kad kliknem na link.
Ja recimo imam malu rezoluciju... Ako netko ima 4 reda, taj valjda ima isti sig još i prije nego je uvedeno ograničenje u redovima.Izvorno postao Compov
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da...glupo je to ogranicenjevaljda se moze vratiti na tri reda
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Tko to ima 4 reda u potpisu
Za pocetak par objasnjenja:
1. nitko ne moze imati 4 reda u potpisu, jer je svima duljina potpisa ogranicena na tri linije
2. Ako vam se ponekad i ucini da netko ima potpis od 4 reda, to je zbog rezolucije vasega display - a ili postavki web browsera
3. Sto se pravila o potpisima tice jos uvijek vrijedi ovo: http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=13
4. vec am dobivao neke PM - ove u kojima se clanovi pitaju kako to da njima stane 200 - njak slova u sig dok neki drugi imaju i po 350 - ak...e pa to je zato jer i BBCode markup zauzima mjesta u sigu
- tako se moze ciniti kako tutlek ima prilicno malo slova u potpisu:
"...ne traži me više pogledom na mjestima gdje sam te ljubio, ne traži me više očima, duša je moja u vodu skočila...ne traži me više osmjehom, tvoj me osmjeh i ubio, dok ti si slatko se smijala, duša je moja u bolu sijevala..."
- medjutim ima nedefaultni font, nedefaultnu boju slova, i njen potpis sto se broja znakova tice forumu izgleda ovako:
[COLOR.="Red"][FONT.="Arial Narrow"]"...ne traži me više pogledom na mjestima gdje sam te ljubio, ne traži me više očima, duša je moja u vodu skočila...ne traži me više osmjehom, tvoj me osmjeh i ubio, dok ti si slatko se smijala, duša je moja u bolu sijevala..."[/f.ont][/.color]
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
znam ja tko ima 4 reda
OuttaControl, samo ste njemu to dopustili![]()
..ali u pravilima se ne spominje ograničenje u broju znakova, i znam da je prije updejta verzije foruma bilo dozvoljeno više znakova jer sam u sigu mogao imati što sam htio do 3 reda. A možda čak i nije bilo ograničenja u broju znakova..
edit: evo, našao sam svoje pitanje:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=396
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
R.I.P.-16.10.2007.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
e...isla sam ja to brojatmislim, ne rucno...i sa kodovima i svime, potpis bi trebao zauzeti 293 znaka...a vjerujem da stane u 3 reda...
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks