Meni isto izgleda kao gum za izbornik. Možda bude smartphonePoslao: coma_zgb
@cy gumb je slican kao kod symbian mobova onaj za ulazak u meni, ali mislim da bi mogo biti za net![]()
@cy gumb je slican kao kod symbian mobova onaj za ulazak u meni, ali mislim da bi mogo biti za net
mozda je to tipka za ulaz u menu...![]()
Poslao: Sljaka
@coma Nismo sud, da nam trebaju argumenti.
Mob je zgodan, ali nekako mi gubi Siemensov štih. Šteta.
šta si mislio pod tome "gubi simensov štih"
mislio je na dizajn, nije siemensovski
@cy bilo bi super, ali znamo da je sx smartphone a ne s
Coma je odgovoril
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
svaka promjena je dobra.
pa tako i simensova mala promjena dizajna.
nije, barem po meni, razlog: dizaj im je uvijek bio najbolji, kada bi njihov predstavnik s klase izaso, to bi mi uvijek bio najljepsi mob na trzistu
Mislim da je koma ovdje u pravu! Za iste pare dobiješ bolji telefon!Poslao: coma_zgb
cijena ce opet vjerojatno biti oko 3000kn kada izadje. sada je pitanje dali je bolje nesto takvo ili smartphone?!
Ja pretpostavljam da će S65 brzo izgubiti na cijeni!!!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
strasan mobitel
ima li života offline?!
\*no comment*\
a pitanje je, ako nekom netreba smartphone funkcije, onda...
to je po meni pravi nasljednik sl45ice
Još ako će imat patcheva koliko i SL45i.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sad kad sam se navikako na ovako prilicno velik opus aplikacija za smartphone-ve, koji su puno bolji od jave, nekako mi je tesko sad opet ici na "obican" mob...
maraschino - PTICICA
meni je idealna kombinacija neki smartphone i neki stariji sminkerski mob (za van) npr 8850
ma vidi ti comu, a? on bi se malo pravia vazan vani![]()
![]()
maraschino - PTICICA
cuj, zamisli, vani si sa trebicama, zazvoni ti n-gage i moras pricat na njega!!!!
pa zato ne kupis n-gage, nego sx1 pa si opet faca![]()
ma slazem se ja s tobom, bilo bi lipo imati koji mob viska za sminku, ali taj si luksuz ne mogu priustiti trenutno![]()
maraschino - PTICICA
a kaj je sa sl55icom? to je sminka do jaja
Je, ali mi je on ipak više za ženske- my opinion.
Ovaj Siemens je zbilja odličan ali nemogu vjerovati da ima fotić od 1.3MP-a? Za godinu dane više nećemo trebati obične fotiće jer će sve biti u mobu... Tipkovnica mi se sviđa ali zašto je prozirna?To je totalno out. Malo me podsjeća na tipkovnicu mog Samsunga. Kaj nisu slične?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Sviđa mi se. Mislim da je to nešto između CX65 i M65. Ako bude do 3000 kn, ako će imati MMC i ako će imati kameru od 1,3 MPix odmah kupujem![]()
![]()
![]()
sl55 mi je do jaja i nije mi zenski
ov je sve istina o s65 tako da ga moras kupiti
Bookmarks