Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy note 2
    Operater
    vip
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    za preklopne telefone, klizne i touch screen (tu nemislim na ppc uredjaje) smatram da su bolje zamjenske torbice iz kojih se fon izvadi, koristi, i vrati unutra....čisto da se ne prolije kava po njemu i da se ne izgrebe od ključeva....
    Na nokiji n70 je crystal case bio prva liga ali na m600 neznam koliko ima smisla...iako da ga nadjem vjerojatno bi odma uzeo
    TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao iwek Pregledaj post
    za preklopne telefone, klizne i touch screen (tu nemislim na ppc uredjaje) smatram da su bolje zamjenske torbice iz kojih se fon izvadi, koristi, i vrati unutra....čisto da se ne prolije kava po njemu i da se ne izgrebe od ključeva....
    Na nokiji n70 je crystal case bio prva liga ali na m600 neznam koliko ima smisla...iako da ga nadjem vjerojatno bi odma uzeo
    Slažem se. Ja sam kupio dvije na tu foru. Možda stavim slike kad budem imao vremena. U HG spotu sam kupio Business case od SE koja mi se poparala već nakon 5 min i tražio sam povrat novca.
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Pitanja vezana za P990i
    By ..:|AnyCall|:.. in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 24-02-2007, 19:21

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove