Samo data ti je 91 kn, a voice + data ti je 50 (za voice) + 45,50 kn (za data) i imas opciju, kada vise koristis, uzeti 1GB za 91 kn sto se vise isplati od 512 koji je 191 samo data ili 95,50 + 50 sa voice.
tako da se isplati uzeti i voice jer onda imas besplatne pozive prema vip friends br. + 50 kn na pozive u vip mrezi, a platis isto kao kada uzmes samo data.
Ovo ću i napraviti. Uzet ću data 128 za 45 kn( voice 50 već imam) a t-debilima ću otkazati pretplatu i preči sa istim brojem na tele2 u knock out tarifu .
Ovo ću i napraviti. Uzet ću data 128 za 45 kn( voice 50 već imam) a t-debilima ću otkazati pretplatu i preči sa istim brojem na tele2 u knock out tarifu .
Isto sutra uzimam Knock Out, uz Tarifu 50 i 128MB Mobil Broadband U početku sam mislio da će mi 128 MB biti premalo, al ni to ne stignem potrošit...
Isto sutra uzimam Knock Out, uz Tarifu 50 i 128MB Mobil Broadband U početku sam mislio da će mi 128 MB biti premalo, al ni to ne stignem potrošit...
I ja sam mislio da če mi 128 MB biti pre malo ali do sada nikad nisam više potrošio, a imam wnw XL. Eventualno bi mogao uzeti 1GB za 91 kunu za preko ljeta jer sam mjesec dana na moru a tamo nemam komp.
Bookmarks