moje dvije lipe...
Pri kupovini smarphona s obzirom na njihovu danasnju cijenu, svatko bi si treba postaviti pitanje da li bez pda uredaja ne moze 24 sata na dan (vjerujem da su takvi rijetki).
U takvim situacijama za prakticki iste novce mozes kupiti telefon s bt-om (t68-ica i s55-ica ima vec za bagatelu), koji ima i kameru (neki vanjsku neki unutarnju), a za ostatak cijene mozes piknuti neki pda (palm ili pocket ostavljam za osobni odabir, mada je meni nekako palm drazi) s bt-om... tko zna, mozda bi se dala i neka jeftinjara bt slusalica ugurati u citav paket...
S druge strane, symbian je jedna stvarno predivna platforma, a najveca njega prednost je u tome sto se vrti na uredaju koji je ujedno i telefon, sto otvara mogucnosti za divne aplikacije (baciti pogleda na www.psiloc.com i masu drugih). Ne zaboravimo i FM player
Ima toga jos, po meni pametnjakovic nije pametnjakovic ako nemas tipkovnicu (njoka komunikator) ili stylus (se P900)... Unosenje bilo cega na mob tipkovnici je vjerujem svima tlaka. Za krace stvari jos ok, ali ukoliko ste pokusali poslati mail s telefona onda znate o cemu pricam![]()

Bookmarks