a što ako vam se ukrade mobitel sa karticom pa nek karticu baci negdje u Dravu npr...kuda će onda poslati sms? možda telepatski? hahahaha![]()
ja sam si to ukljucila. jel se moze malo isprobat da se vidi jel radi? recimo ubacim karticu od nekog od doma pa vidim oce poslat broj? ili ne smijem to?
a što ako vam se ukrade mobitel sa karticom pa nek karticu baci negdje u Dravu npr...kuda će onda poslati sms? možda telepatski? hahahaha![]()
ma joj..ukrade on tebi mobac i kad stavi neku drugu karticu odmah se salje broj te kartice na brojeve koje si ti stavio
flashanjem se sve fino rijesi..za one koji znaju da ima tu opciju..
Ako ne promjenite šifru standardnu 000... tu funkciju je lako iskljućiti ko se i malo kuži u taj mob.
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
Ja imam Samsung s5230 i nece prihvatiti nijednu sifru za mob lokator! Mozete li mi pomoci?
...mobitel je novi ili si ga kupio od nekoga...jer šifra za lokator je ujedno i sigurnosna šifra mobitela...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...po defaultu bude ili 0000 ili 1234 (ili 00000 ili 12345) ...probaj...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
inače kod samsunga ti je tvornička sigurnosna šifra same nule koliko got ih stane.
cim netko ubaci karticu u tvoj mob mreza ce poslat poruku iako nema kuna na kartici
Kako da to ukljucima ako uopce ima na mom se c905...??
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Bookmarks